ΚΛΕΙΣΙΜΟ
«Φόρος υγείας» σε αλάτι, ζάχαρη, αλκοόλ, καπνά! Για τα εμβόλια θα πληρώσει κανείς;

Χαλκιδική: «Έφυγε» 23χρονος μοτοσικλετιστής από τροχαίο

Την «τελευταία του πνοή» άφησε νεαρός οδηγός μηχανής στη Χαλκιδική μετά από τροχαίο

Χαλκιδική: «Έφυγε» 23χρονος μοτοσικλετιστής από τροχαίο

Ένας 23χρονος έχασε τη ζωή του και μία 19χρονη τραυματίστηκε, όταν η δίκυκλη μοτοσικλέτα στην οποία επέβαιναν εξετράπη της πορείας της, στο Πευκοχώρι Χαλκιδικής.

Το δυστύχημα συνέβη στις 7.40 το πρωί, υπό συνθήκες που ερευνώνται από το αστυνομικό τμήμα Κασσάνδρας.

Ο νεαρός οδηγός, αλβανικής καταγωγής, μεταφέρθηκε αρχικά στο Κέντρο Υγείας της περιοχής και κρίθηκε αναγκαία η διακομιδή του σε νοσοκομείο της Θεσσαλονίκης, όπου όμως οι γιατροί διαπίστωσαν τον θάνατό του.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Η 19χρονη συν επιβάτιδά του νοσηλεύεται στο Κέντρο Υγείας Κασσανδρείας.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.