Χαλκιδική: Μυστήριο με οδηγό που εξαφανίστηκε μετά από τροχαίο

Μέχρι στιγμής δεν έχει βρεθεί κανένα ίχνος του οδηγού

Χαλκιδική: Μυστήριο με οδηγό που εξαφανίστηκε μετά από τροχαίο

Μυστήριο καλύπτει την υπόθεση του Μπάμπη Μουραλασβίλι, ο οποίος μετά το τροχαίο που είχε στην είσοδο του χωριού Πολύχρονου στη Χαλκιδική… εξαφανίστηκε.

Σύμφωνα με την εκπομπή «Φως στο Τούνελ», ο άνδρας βγήκε ζωντανός από τα συντρίμμια του αυτοκινήτου του και χάθηκε.

Το αυτοκίνητο είχε ανέβει στους πρόποδες του βουνού, προσέκρουσε στα κιγκλιδώματα στην άλλη πλευρά του δρόμου και αναποδογύρισε.

Παρά τις έρευνες που έγιναν από αστυνομία, πυροσβεστική και εθελοντές για δύο ημέρες, δεν βρέθηκε ίχνος του. Στο αυτοκίνητο βρίσκονται χρήματα και όλα τα προσωπικά του αντικείμενα.

Ο Αποστόλης Κούτσικας, φίλος του αγνοούμενου οδηγού, μίλησε από το σημείο όπου έγινε το απίστευτο τροχαίο στη Χαλκιδική. «Εγώ το έμαθα την άλλη μέρα το απόγευμα.

Με πήρε η αδελφή του τηλέφωνο και με ενημέρωσε ότι βρήκαν μόνο το αυτοκίνητο κι αυτός ήταν άφαντος. Από την Τροχαία μας ενημέρωσαν για μαρτυρίες που αναφέρουν πως είδαν τον αγνοούμενο να περπατάει σοκαρισμένος μες στη νύχτα και κάποιοι του μιλούσαν κιόλας», είπε.

Τι λένε κάτοικοι που είδαν το ατύχημα

«Πληροφορηθήκαμε για το ατύχημα λίγο αργότερα όταν είδαμε στο δρόμο πολλά αυτοκίνητα και πήγαμε κι εμείς να δούμε τι είχε συμβεί.

Ήταν ένα αυτοκίνητο αρκετά ταλαιπωρημένο. Έλειπε ο οδηγός και ψάχναμε να τον βρούμε. Μάθαμε πως κάποιος που περνούσε από εκεί, τον είδε και τον ρώτησε αν ήταν καλά. Απάντησε πως εκείνος ήταν σώος, αλλά ο συνοδηγός είχε χτυπήσει», ανέφερε χαρακτηριστικά η μάρτυρας.

«Ήρθε η πυροσβεστική και η αστυνομία στο σημείο για να ψάξουν τον οδηγό. Έψαξαν σε όλη την περιοχή και για πολλές ώρες, χωρίς όμως να βρουν κάτι. Οι οδηγοί που σταμάτησαν στον τόπο τον είδαν αλλά επειδή έψαχναν να βρουν τον συνοδηγό, όπως είχε πει, αυτός εξαφανίστηκε».

Ο πρόεδρος της Κοινότητας Χανιώτη, Ιωάννης Λεμονής ανέφερε πως κανένας κάτοικος ή καταστηματάρχης δεν τον είδε μετά το ατύχημα.

«Βρέθηκε το αυτοκίνητο, ο οδηγός όμως όχι. Κάτι ειπώθηκε ότι μπορεί να τον είδαν, αλλά τίποτε συγκεκριμένο. Οι πληροφορίες σταματούν εκεί.

Δεν υπάρχει τέτοια άλλη μαρτυρία και εξάλλου το χωριό είναι μικρό. Αν ζητούσε βοήθεια από κάποιον, το σίγουρο είναι πως θα φωνάζαμε τον γιατρό. Η περιοχή έχει αρκετά ταξί, έχω μιλήσει με τους οδηγούς, κανείς όμως δεν τον είδε και εκείνη την ώρα δεν είχε ούτε ΚΤΕΛ», κατέληξε.

Μάρτυρας περιγράφει τη σοκαριστική εικόνα

Τη δική του μαρτυρία έδωσε και άνθρωπος που βρέθηκε στον τόπο του τροχαίου ατυχήματος και ήταν ο τελευταίος που είδε τον Μπάμπη πριν εξαφανιστεί.

Ο Παναγιώτης Ντολκέρας επέστρεφε από Χαλκιδική στη Θεσσαλονίκη το βράδυ της Κυριακής 2 Οκτωβρίου όταν ξαφνικά στο δρόμο με κατεύθυνση προς Πολύχρονο τον προσπέρασε με ταχύτητα το αυτοκίνητο του αγνοούμενου.

«Έτρεχε με διπλάσια ταχύτητα από μένα, ίσως με 200. Με εντυπωσίασε και είπα αυτός θα σκοτωθεί. Στις στροφές που είχε ο δρόμος μπροστά έβλεπα στο δρόμο τζάμια, θραύσματα και σταμάτησα μήπως έγινε κάτι κακό να βοηθήσω», είπε ο μάρτυρας μιλώντας στην εκπομπή.

«Είδα ξαφνικά έναν άνδρα. Φορούσε μία μπλούζα άσπρη με μαύρα οριζόντια σήματα και μου είπε να μην ψάχνω άδικα γιατί ο οδηγός έχει φύγει στο χωριό. Όταν ρώτησα πώς το ξέρει, άρχισε να πηγαίνει προς τα πίσω σε κατάσταση σοκ».

Λίγα λεπτά μετά στο σημείο του σφοδρού ατυχήματος μαζεύτηκε κι άλλος κόσμος και ο Μπάμπης εμφανίστηκε πάλι, λέγοντας ξανά στον κύριο Ντολκέρα ότι κακώς ψάχνει.

«Κρατούσε και ένα κατσαβίδι. Κατάλαβα ότι ήταν ο ίδιος όταν ήρθε η Αστυνομία και βρήκε μέσα στο αυτοκίνητο το διαβατήριό του. Τον αναγνώρισα από τη φωτογραφία. Ψάξαμε στις καλαμιές μήπως ήταν εκεί, αλλά είχε χαθεί».

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.