ΚΛΕΙΣΙΜΟ
«Χουντικό» το σύνθημα «Πατρίς, Θρησκεία, Οικογένεια» λέει ο Κασσελάκης. Και το(ν) χειροκροτούσαν...

Χαλκιδική: Στο στόχαστρο των αρχών κτηνοτρόφος για τον βιασμό της 22χρονης – Ο κατάδικος είχε άλλοθι

Την Παρασκευή τα αποτελέσματα των εξετάσεων DNA που αναμένεται ότι θα δείξουν τον δράστη

Χαλκιδική: Στο στόχαστρο των αρχών κτηνοτρόφος για τον βιασμό της 22χρονης – Ο κατάδικος είχε άλλοθι

Ανατροπή σημειώνεται στην υπόθεση βιασμού 22χρονης σε ερημική παραλία της Χαλκιδικής, καθώς ο 56χρονος κατάδικος που είχε αναγνωριστεί από την ίδια ως δράστης, είχε άλλοθι που επιβεβαιώνεται από σωφρονιστικό υπάλληλο.

Αντίθετα, οι αρχές έχουν θέσει στο μικροσκόπιό τους έναν κτηνοτρόφο, ενώ αναμένονται την Παρασκευή τα αποτελέσματα του DNA, που αναμένεται ότι θα δείξουν τον δράστη της επίθεσης.

Η δικηγόρος της 22χρονης Ανθούλα Ανάσογλου δήλωσε ότι το κορίτσι βιάστηκε, κάτι που είναι ξεκάθαρο από τις ιατροδικαστικές εξετάσεις. «Το άτομο την άρπαξε και την έσυρε στην παραλία για να ικανοποιήσει τις κτηνώδεις ορέξεις του», σημείωσε.

Η κοπέλα αναγνώρισε τον 56χρονο κατάδικο ως δράστη του βιασμού τρεις φορές. Ωστόσο ο ίδιος, που θα απολογηθεί αύριο, μετά και την άσκηση ποινικής δίωξης εις βάρος του, έχει άλλοθι.

«Υπάρχει κι άλλο πρόσωπο γιατί ο δράστης που απολογείται την Παρασκευή έχει δώσει ένα άλλοθι το οποίο επιβεβαιώνεται από σωφρονιστικό υπάλληλο. Οι δυο φερόμενοι δράστες μοιάζουν πολύ εμφανισιακά αλλά σίγουρα τα εργαστηριακά αποτελέσματα θα δείξουν ποιος ακριβώς είναι γιατί υπάρχει και DNA από το κορίτσι».

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Η νεαρή συγκλονισμένη για όσα συνέβησαν την ώρα, που πήγε για μπάνιο, περιέγραψε το περιστατικό λέγοντας: «Ξάπλωνα στην πετσέτα και ήρθε κάποιος κι άρχισε να μου μιλάει, με ρωτούσε διάφορα, πώς με λένε και τέτοια, αλλά τον αγνόησα. Έβλεπα προς τη θάλασσα. Όταν γύρισα την πλάτη ξαφνικά μου επιτέθηκε, με χτύπησε και με βίασε».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.