ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Χαλκιδική: Συνελήφθη επ’ αυτοφώρω 60χρονος Ρουμάνος που «ξάφριζε» εκκλησίες

Ο εισαγγελέας Πρωτοδικών Χαλκιδικής, του άσκησε δίωξη για κλοπές κατ' εξακολούθηση και κατ' επάγγελμα

Χαλκιδική: Συνελήφθη επ’ αυτοφώρω 60χρονος Ρουμάνος που «ξάφριζε» εκκλησίες

Αντιμέτωπος με τη Δικαιοσύνη βρίσκεται ένας 60χρονος Ρουμάνος ιερόσυλος, ο οποίος είχε βάλει στο μάτι τις εκκλησίες, τα παρεκκλήσια και τα μοναστήρια της Χαλκιδικής, καθώς «ξάφριζε» τα παγκάρια και είχε καταφέρει να κλέψει συνολικά 2.500 ευρώ, πριν τον εντοπίσουν αστυνομικοί της Ασφάλειας Πολυγύρου που τον συνέλαβαν επ’ αυτοφώρω.

Ο 60χρονος Ρουμάνος εντοπίστηκε το βράδυ της Παρασκευής, την στιγμή που έκλεβε χρήματα από ένα παρεκκλήσι σε περιοχή του Δήμου Πολυγύρου, το οποίο είχε διαρρήξει.

Από την έρευνα που έκαναν στη συνέχεια οι αστυνομικοί, προέκυψε ότι νωρίτερα την ίδια ημέρα είχε κλέψει χρήματα και από ένα δεύτερο παρεκκλήσι σε περιοχή του Δήμου Σιθωνίας, ενώ αποπειράθηκε να κάνει το ίδιο και σε ένα μοναστήρι στην περιοχή του Πολυγύρου.

Τα χρήματα που έκλεψε ο 60χρονος αλλοδαπός κατασχέθηκαν μαζί με ένα όχημα που χρησιμοποιούσε στην παράνομη δραστηριότητά του και παραπέμφθηκε στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Χαλκιδικής, που του άσκησε δίωξη για κλοπές κατ’ εξακολούθηση και κατ’ επάγγελμα.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Η προανάκριση για την εξιχνίαση και άλλων παρόμοιων περιπτώσεων βρίσκεται σε εξέλιξη.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.