Χαλκιδική: Zευγάρι εντόπισε κρυφή κάμερα σε ξενοδοχείο – «Τους κατέγραφα για προσωπική χρήση» λέει ο ιδιοκτήτης (upd)

Η μήνυση διαβιβάστηκε στο αρμόδιο αστυνομικό τμήμα της Χαλκιδικής για τη διενέργεια έρευνας

Χαλκιδική: Zευγάρι εντόπισε κρυφή κάμερα σε ξενοδοχείο – «Τους κατέγραφα για προσωπική χρήση» λέει ο ιδιοκτήτης (upd)

(Ανανέωση αρχικού κειμένου 17:54) Νεαρό ζευγάρι κατήγγειλε ότι εντόπισε κρυφή κάμερα σε τουριστικό κατάλυμα της Χαλκιδικής, όπου διανυκτέρευσε στα τέλη του περασμένου μήνα.

Σύμφωνα με την καταγγελία, επρόκειτο για συσκευή καταγραφής και αποθήκευσης εικόνα και ήχου, η οποία ήταν τοποθετημένη σε πρίζα του δωματίου.

Επιστρέφοντας στη Θεσσαλονίκη όπου ζουν, οι καταγγέλλοντες (ένας 26χρονος και μία 25χρονη) απευθύνθηκαν στην αστυνομία, υποβάλλοντας μήνυση σε βάρος του ιδιοκτήτη του καταλύματος (ενοικιαζόμενα δωμάτια), ενώ προσκόμισαν και την συγκεκριμένη συσκευή.

Η μήνυση διαβιβάστηκε στο αρμόδιο αστυνομικό τμήμα της Χαλκιδικής για τη διενέργεια έρευνας. Στο πλαίσιο αυτό θα αποσταλεί η επίμαχη συσκευή στα αρμόδια εργαστήρια της ΕΛ.ΑΣ. για να διαπιστωθεί εάν τελέστηκε το αδίκημα της παραβίασης προσωπικών δεδομένων.

Ελεύθερος ο ιδιοκτήτης του ξενοδοχείου

Σύμφωνα με το GRTimes.gr ο ιδιοκτήτης του καταλύματος βρέθηκε σε περιοχή της Χαλκιδικής και στη συνέχεια έδωσε κατάθεση στο Αστυνομικό Τμήμα Κασσάνδρας ενώ έπειτα αφέθηκε ελεύθερος.

Επίσης, σύμφωνα με το GRTimes.gr, ο άντρας σημείωσε στην κατάθεσή του πως κατέγραφε τις προσωπικές στιγμές των ενοικιαστών για προσωπική του χρήση.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Η έρευνα θα συνεχιστεί από το ΑΤ Κασσάνδρας.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.