ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Πώς μπορεί να ξεφτιλίσεις στην Ελλάδα και τις πιο ιερές έννοιες: Βάζεις τον Αυτιά να ανακράξει «Πατρίδα, Θρησκεία, Οικογένεια»!

«Χαμός» σε εστιατόριο sushi στην Αθήνα – Άνδρας κατέβασε το παντελόνι του & άρχισε να αυτοϊκανοποιείται

Οι αστυνομικοί του Τμήματος της Ακρόπολης προσπαθούν να εντοπίσουν τον δράστη

«Χαμός» σε εστιατόριο sushi στην Αθήνα – Άνδρας κατέβασε το παντελόνι του & άρχισε να αυτοϊκανοποιείται

Ένα απίστευτο περιστατικό σημειώθηκε σε εστιατόριο sushi στο κέντρο της Αθήνας.

Ειδικότερα, ένας μυστηριώδης άνδρας με μουστάκι, μπήκε ως πελάτης στο γνωστό εστιατόριο, παρήγγειλε και όταν η υπάλληλος πήγε να του σερβίρει την παραγγελία τον αντίκρισε εμβρόντητη, γυμνό να αυνανίζεται.

Η 23χρονη κοπέλα στη θέα του ανώμαλου πελάτη με κατεβασμένα τα παντελόνια, έβαλε τις φωνές με αποτέλεσμα ο επιδειξίας να σηκωθεί να φύγει τρέχοντας και να χαθεί στα στενά του κέντρου.

Το συμβάν που κατήγγειλε η υπάλληλος στο Τμήμα Ασφαλείας της Ακρόπολης σημειώθηκε στις 21:30 της Κυριακής.

Ο περίεργος άνδρας, που σύμφωνα με την περιγραφή του θύματος είναι 25-30 ετών, ύψους 1.80-1.85, μελαχρινός με μαύρα κοντά μαλλιά, μουστάκι που φορούσε μαύρη ζακέτα και μαύρο παντελόνι, πέρασε το κατώφλι του εστιατορίου στην ευρύτερη περιοχή της Ακρόπολης. Μιλώντας αγγλικά κάθεται και παραγγέλνει.

Λίγη ώρα αργότερα και ενώ η κοπέλα του φέρνει το πιάτο, διαπιστώνει έντρομη ότι ο άνδρας με τα μαύρα ρούχα και το μουστάκι, είχε κατεβάσει το παντελόνι και αυνανιζόταν.

Στη θέα του ανώμαλου και… ξαναμμένου πελάτη η κοπέλα βάζει τις φωνές με αποτέλεσμα ο δράστης να εξαφανιστεί.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Οι αστυνομικοί του Τμήματος της Ακρόπολης με οδηγό την περιγραφή της κοπέλας προσπαθούν να εντοπίσουν τον δράστη.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.