ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Χανιά: 37χρονος μαχαιρώθηκε στο μηρό έπειτα από καυγά – Αναζητούνται οι δύο δράστες

Ο 37χρονος έφυγε από το σημείο που ξεκίνησε ο καυγάς αλλά οι δράστες τον ακολούθησαν

Χανιά: 37χρονος μαχαιρώθηκε στο μηρό έπειτα από καυγά – Αναζητούνται οι δύο δράστες

Αιματηρό επεισόδιο με θύμα έναν 37χρονο ο οποίος μαχαιρώθηκε στο μηρό, ξεκίνησε έξω από μαγαζί διασκέδασης σημειώθηκε στα Χανιά, το οποίο μάλιστα συνεχίστηκε στο δρόμο και ενώ το θύμα της επίθεσης είχε αποχωρήσει με το αμάξι του από το σημείο.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες του Cretalive, όλα ξεκίνησαν σε υπαίθριο χώρο έξω από μπαρ, όταν – υπό συνθήκες που ακόμα διερευνώνται – σημειώθηκε καυγάς μεταξύ τριών ανδρών.

Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι οι εμπλεκόμενοι πιάστηκαν στα χέρια. Στην συνέχεια ο 37χρονος, ο οποίος είναι κάτοικος Χανίων, μπήκε στο αυτοκίνητό του και αποχώρησε από το σημείο, ωστόσο οι άλλοι δύο φέρονται να τον ακολούθησαν με άλλο όχημα, δίνοντας συνέχεια στο επεισόδιο.

Κάποια στιγμή τα δύο οχήματα σταμάτησαν και τότε ένας από τους δύο φέρεται να τραυμάτισε με μαχαίρι στον μηρό τον 37χρονο, ενώ ακολούθως έσπευσαν να απομακρυνθούν, παίρνοντας μάλιστα και το όχημα του τραυματία.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Ο τελευταίος μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο, ενώ οι διωκτικές αρχές αναζητούν τους άλλους δύο εμπλεκόμενους, που σύμφωνα με τις πληροφορίες είναι επίσης Έλληνες.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.