ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χριστοπωλητή, όταν σε πλήρωνε το pronews.gr, ήταν καλά;

Χανιά: 51χρονος συνελήφθη για βιασμό – Παρέσυρε το θύμα με αγγελία για δουλειά

Ο άνδρας είχε βάλει αγγελία στην οποία ζητούσε άτομο να προσέχει συγγενικό του πρόσωπο

Χανιά: 51χρονος συνελήφθη για βιασμό – Παρέσυρε το θύμα με αγγελία για δουλειά

Στην σύλληψη ενός 51χρονου από τα Χανιά προχώρησε η Αστυνομία, καθώς φέρεται να βίασε 51χρονη γυναίκα από το Μαρόκο, το απόγευμα της Παρασκευής 10 Μαρτίου στα Χανιά.

Σύμφωνα με πληροφορίες του zarpanews.gr, όλα ξεκίνησαν από την αγγελία που είχε βάλει ο 51χρονος, στην οποία ζητούσε άτομο να προσέχει συγγενικό του πρόσωπο.

Στο ραντεβού που δόθηκε στην συνέχεια για γνωριμία με την υποψήφια εργαζόμενη, ο 51χρονος, όπως καταγγέλθηκε από το θύμα, φέρεται να απομόνωσε την γυναίκα σε ερημική περιοχή και να την βίασε.

Ο 51χρονος κρατείται στο Αστυνομικό Μέγαρο Χανίων και αναμένεται να οδηγηθεί αύριο στον Εισαγγελέα, προκειμένου να απολογηθεί για την πράξη του.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.