ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Άρση ασυλίας Κ.Βελόπουλου, χειροπέδες για κακούργημα σε Κ.Φλώρο κατά τα λοιπά ο Β.Πούτιν είναι «αυταρχικός»!

Χανιά: «Άγιο» είχε ντελιβεράς που «καρφώθηκε» σε αυτοκίνητο (βίντεο)

Το τροχαίο σημειώθηκε στη συμβολή της οδού Μπουνιαλή με την οδό Σφακίων στο κέντρο της πόλης των Χανίων

Χανιά: «Άγιο» είχε ντελιβεράς που «καρφώθηκε» σε αυτοκίνητο (βίντεο)

Άγιο είχε ένας ντελιβεράς στα Χανιά ο οποίος έπεσε με σφοδρότητα πάνω σε αυτοκίνητο με το μηχανάκι του με κάμερα ασφαλείας να καταγράφει τη στιγμή της σύγκρουσης.

Στο βίντεο φαίνεται ο ντελιβεράς να διασχίζει με τη μηχανή του την οδό Μπουνιαλή στο κέντρο της πόλης των Χανίων και να συγκρούεται με αυτοκίνητο το οποίο περνούσε από την οδό Σφακίων.

Παρά τη σφοδρή σύγκρουση δεν τραυματίστηκε κανείς μολονότι ο ντελιβεράς φαίνεται να περνάει πάνω από το αυτοκίνητο καθώς, σύμφωνα με το zarpanews.gr, δεν έπαθε ούτε γρατζουνιά.

Κατά πληροφορίες αίτια του τροχαίου ήταν η παραβίαση από τον ντελιβερά του σήματος STOP που βρίσκεται επί της οδού Μπουνιαλή στη συμβολή της με την οδό Σφακίων.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Δείτε το βίντεο από το τροχαίο στα Χανιά

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.