ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χρειάζονται και στοιχεία για τη νοθεία. Όχι μόνο ενδείξεις...

Χανιά: Άνδρας «έσπασε» στο ξύλο την γυναίκα και το παιδί του με τη βοήθεια του αδερφού του

Αστυνομικοί που περιπολούσαν στη γειτονιά έγιναν μάρτυρες της βίας και συνέλαβαν τους δύο άνδρες

Χανιά: Άνδρας «έσπασε» στο ξύλο την γυναίκα και το παιδί του με τη βοήθεια του αδερφού του

Ένα νέο περιστατικό άγριας ενδοοικογενειακής βίας με θύμα μία γυναίκα και τον γιο της απασχολεί τις τελευταίες ώρες τις αστυνομικές αρχές στην Κρήτη.

Σύμφωνα με πληροφορίες του cretapost, όλα συνέβησαν χθες το μεσημέρι σε περιοχή του Πλατανιά Χανίων όταν ένας 43χρονος άρχισε να επιτίθεται στον 11χρονο γιο του ενώ δεν δίστασε να τον δείρει. Αμέσως μετά ο 43χρονος με την βοήθεια του 46χρονου αδερφού του απείλησε, επιτέθηκε και ξυλοκόπησε την σύζυγό του.

Μάλιστα, και οι δύο επιχείρησαν διά της βίας να βάλουν στο αμάξι τον 11χρονο και την σύζυγο. Σε αυτό το σημείο εμφανίζεται ένα περιπολικό της ΕΛ.ΑΣ. με τους αστυνομικούς να κάνουν την προγραμματισμένη περιπολία τους. Μόλις είδαν το συμβάν σταμάτησαν και έσωσαν την γυναίκα και το παιδί της ενώ συνέλαβαν τους δύο άνδρες.

Και οι δύο πλέον είναι αντιμέτωποι με τη Δικαιοσύνη.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.