ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Άρση ασυλίας Κ.Βελόπουλου, χειροπέδες για κακούργημα σε Κ.Φλώρο κατά τα λοιπά ο Β.Πούτιν είναι «αυταρχικός»!

Χανιά: Διασωληνώθηκε 63χρονος μετά από φωτιά που ξέσπασε στο σπίτι του

Πιθανότατα ο άτυχος άνδρας κοιμήθηκε στον καναπέ με τσιγάρο αναμμένο με αποτέλεσμα να προκληθεί φωτιά

Χανιά: Διασωληνώθηκε 63χρονος μετά από φωτιά που ξέσπασε στο σπίτι του

Μάχη για τη ζωή του δίνει ένας 63χρονος άνδρας ο οποίος φέρει σοβαρά εγκαύματα  μετά από φωτιά που ξέσπασε στο σπίτι του στα Χανιά.

Ο άτυχος άνδρας νοσηλεύεται διασωληνωμένος στην Μονάδα Εντατικής Θεραπείας στο νοσοκομείο Χανίων καθώς φέρει σοβαρά εγκαύματα (β’ βαθμού) στο 20% του σώματός του.

Από χθες το ιατρικό, νοσηλευτικό και διοικητικό προσωπικό του νοσοκομείου δίνει το καλύτερό του εαυτό για την περίθαλψη του 63χρονου ενώ έχουν ήδη ξεκινήσει οι συζητήσεις για ενδεχόμενη μεταφορά του σε ειδικό κέντρο στην Αθήνα.

Πώς εκδηλώθηκε η φωτιά

Όλα συνέβησαν προχθές, σύμφωνα με το cretapost.gr όταν ο 63χρονος βρισκόταν στο σπίτι του στα Χανιά. Οι νεότερες πληροφορίες αναφέρουν πως πιθανότατα ο άτυχος άνδρας κοιμήθηκε στον καναπέ με τσιγάρο αναμμένο με αποτέλεσμα να προκληθεί φωτιά.

Οι κάτοικοι που είδαν τους καπνούς ειδοποίησαν τις αρχές με τον 63χρονο να μην προλαβαίνει να βγει από το σπίτι όντας τραυματίας. Στο σημείο έσπευσε ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ, άνδρες της αστυνομίας αλλά και η πυροσβεστική.

Οι διασώστες του ΕΚΑΒ παρέλαβαν τον άτυχο άνδρα και τον μετέφεραν στο νοσοκομείο Χανίων ενώ οι πυροσβέστες μόλις έφτασαν στο σημείο η φωτιά είχε σβήσει και δεν χρειάστηκε να συνδράμουν.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.