ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χριστοπωλητή, όταν σε πλήρωνε το pronews.gr, ήταν καλά;

Χανιά: Αίσιο τέλος στην εξαφάνιση της 26χρονης που αγνοούταν από το Σάββατο – Επικοινώνησε με την οικογένειά της (upd)

Το αυτοκίνητό της είχε βρεθεί παρκαρισμένο και κλειδωμένο, αλλά όχι κάποιο ίχνος της

Χανιά: Αίσιο τέλος στην εξαφάνιση της 26χρονης που αγνοούταν από το Σάββατο – Επικοινώνησε με την οικογένειά της (upd)

(Ανανέωση από αρχική δημοσίευση 9:54) Αίσιο τέλος είχε η περιπέτειας της 26χρονης που ήταν αγνοούμενη στα Χανιά.

Η 26χρονη τελικά σήμερα το πρωί επικοινώνησε μαζί τους, λέγοντας ότι είναι καλά στην υγεία της. Δεν έχουν γίνει ακόμα γνωστοί οι λόγοι που εξαφανίστηκαν τα ίχνη της.


Σε μυστήριο εξελίσσεται η εξαφάνιση μιας 26χρονης κοπέλας στα Χανιά της Κρήτης.

Η αγωνία των δικών της ανθρώπων στα Χανιά έχει χτυπήσει κόκκινο. Η εξαφάνιση της 26χρονης έχει αναστατώσει ολόκληρη την πόλη, με την αστυνομία να παίρνει καταθέσεις από στενά συγγενικά και φιλικά της πρόσωπα.

Η αγνοούμενη κοπέλα έφυγε από το σπίτι για να πάει σε πάρτι φίλου και έκτοτε τα ίχνη της χάθηκαν.

Το αυτοκίνητό της βρέθηκε παρκαρισμένο και κλειδωμένο, αλλά όχι κάποιο ίχνος της γυναίκας. Τόσο η ίδια όσο και η οικογένειά της, δεν είχαν απασχολήσει ποτέ τις Αρχές.

Η τύχη της 26χρονης αγνοείται από το μεσημέρι του Σαββάτου 10 Φεβρουαρίου. Σύμφωνα με πληροφορίες του flahsnews.gr η 26χρονη έφυγε από το σπίτι της στα Χανιά ενημερώνοντας του δικούς της, ότι θα πάει σε ένα πάρτι φίλου της.

Όμως όσο περνούσαν οι ώρες και δεν επέστρεφε, οι οικείοι της ανησύχησαν. Άρχισαν να την παίρνουν τηλέφωνο χωρίς ωστόσο η κοπέλα να το σηκώνει.

Την Κυριακή μάλιστα ψάχνοντας στην ευρύτερη περιοχή όπου η κοπέλα τους είχε πει ότι θα πήγαινε, βρήκαν το αυτοκίνητό της παρκαρισμένο και κλειδωμένο, χωρίς ωστόσο να βρουν τα ίχνη της στην περιοχή.

Πιο ανησυχητικό ακόμα είναι ότι από χθες το βράδυ (11-02-2024) το κινητό της απενεργοποιήθηκε.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Οι οικείοι της 26χρονης δήλωσαν την εξαφάνισή της στην αστυνομία, ενώ αξίζει να σημειωθεί ότι η κοπέλα και η οικογένειά της δεν είχαν απασχολήσει στο παρελθόν τις Αρχές, ούτε η νεαρή είχε επιδείξει παρόμοια συμπεριφορά στο παρελθόν δηλαδή μη επικοινωνίας με τους δικούς της.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.