ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Άρση ασυλίας Κ.Βελόπουλου, χειροπέδες για κακούργημα σε Κ.Φλώρο κατά τα λοιπά ο Β.Πούτιν είναι «αυταρχικός»!

Χανιά: Ξεκινάει σήμερα η δίκη για τη σεξουαλική κακοποίηση του 19χρονου με νοητική υστέρηση

Κατηγορούμενοι είναι ο πατέρας του παιδιού και ένας 66χρονος γείτονας

Χανιά: Ξεκινάει σήμερα η δίκη για τη σεξουαλική κακοποίηση του 19χρονου με νοητική υστέρηση

Σήμερα Τετάρτη 23 Μαρτίου, αναμένεται να αναβιώσει στα Δικαστήρια Χανίων, η υπόθεση της σεξουαλικής κακοποίησης του 19χρονου ΑΜΕΑ σε χωριό του Δήμου Πλατανιά.

Κατηγορούμενοι είναι ο πατέρας του παιδιού και ένας 66χρονος γείτονας.

Ο πρώτος κατηγορούμενος είναι ο πατέρας του 19χρονου ο οποίος κατηγορείται για ενδοοικογενειακή βία και κακοποίηση κατ’ εξακολούθηση.

Σύμφωνα με την κοινωνική έρευνα που έγινε, αλλά και όσα εξομολογήθηκε το παιδί, ο πατέρας του το έδερνε και το κλείδωνε έξω από το σπίτι, με αποτέλεσμα να κοιμάται σε ένα παλιό, βρώμικο αυτοκίνητο, στα χωράφια ακόμα και πάνω σε δέντρα ενώ το τελευταίο διάστημα και μετά την παρέμβαση των κοινωνικών υπηρεσιών, τοποθετήθηκε ένα κρεβάτι σε εξωτερικό χώρο, προκειμένου να κοιμάται το παιδί.

Ο δεύτερος κατηγορούμενος είναι ένας 66χρονος, ο οποίος είναι φίλος του πατέρα του παιδιού και ο οποίος κατηγορείται ότι βίασε το παιδί που πάσχει από νοητική υστέριση όταν αυτό ήταν 14 ετών.

Για την ίδια υπόθεση έχουν προφυλακιστεί και δύο ιερείς με τη δικογραφία σε βάρος να αφορά τέλεση γενετήσιας πράξης και κακοποίηση του ανηλίκου.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Στα Δικαστήρια έχει συγκεντρωθεί κόσμος για την υπεράσπιση του 19χρονου ο οποίος φιλοξενείται σε ίδρυμα της πόλης και έχει οριστεί για την υπεράσπιση του δικαστικός συμπαραστάτης.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.