ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Χανιά: Νταλίκα συγκρούστηκε με μοτοσικλέτα – Στο νοσοκομείο ένας τραυματίας

Ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ έσπευσε στην περιοχή και παρέλαβε τον οδηγό της μοτοσικλέτας

Χανιά: Νταλίκα συγκρούστηκε με μοτοσικλέτα – Στο νοσοκομείο ένας τραυματίας

Σοβαρό τροχαίο ατύχημα σημειώθηκε στην Κρήτη.

Σύμφωνα με πληροφορίες του cretapost, όλα συνέβησαν περίπου στις 17:00 όταν νταλίκα συγκρούστηκε με μοτοσικλέτα στον Στύλο Αποκορώνου στα Χανιά.

Στο σημείο επικράτησε αναστάτωση με τους διερχόμενους οδηγούς να ειδοποιούν τις αρχές.

Ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ έσπευσε στην περιοχή και παρέλαβε τον οδηγό της μοτοσικλέτας και τον μετέφερε στο νοσοκομείο Χανίων. Οι πληροφορίες αναφέρουν πως φέρει σοβαρά τραύματα.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Την ίδια ώρα, αστυνομικοί της Τροχαίας ερευνούν την υπόθεση για να αποσαφηνιστούν τα αίτια του ατυχήματος.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.