ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χριστοπωλητή, όταν σε πλήρωνε το pronews.gr, ήταν καλά;

Χανιά: Ποινική δίωξη στον 23χρονο που κατηγορείται για τον βιασμό νεαρής τουρίστριας

Η κοπέλα τον αναγνώρισε ως έναν από τα συνολικά δύο άτομα που προέβησαν στον βιασμό της

Χανιά: Ποινική δίωξη στον 23χρονο που κατηγορείται για τον βιασμό νεαρής τουρίστριας

Το κατώφλι του εισαγγελέα Χανίων πέρασε σήμερα το μεσημέρι ο 23χρονος  κατηγορούμενος για τον βιασμό της 21χρονης Σουηδής τουρίστριας στα Χανιά.

Σύμφωνα με πληροφορίες του cretapost, o εισαγγελέας άσκησε ποινικές διώξεις σε βάρος του 23χρονου για ασέλγεια και σωματικές βλάβες ενώ στη συνέχεια ο κατηγορούμενος οδηγήθηκε στον ανακριτή όπου ζήτησε και έλαβε 48ωρη προθεσμία με αποτέλεσμα να απολογηθεί την ερχόμενη Τρίτη.

Αξίζει να σημειωθεί ότι για την υπόθεση αναζητείται και ένας 19χρονος, ο οποίος επίσης καταγγέλθηκε ότι συμμετείχε στον βιασμό.

Η καταγγελία της νεαρής τουρίστριας

Εφιαλτικές στιγμές έζησε μία 21χρονη στην Κρήτη, καθώς έπεσε θύμα ομαδικού βιασμού. Όλα συνέβησαν τα ξημερώματα του Σαββάτου όταν η 21χρονη από τη Σουηδία έπινε αμέριμνη το ποτό της σε μπαρ των Χανίων.

Εκεί γνώρισε δύο νεαρούς Έλληνες ηλικίας 23 και 19 χρόνων οι οποίοι μετά από κάποια ώρα της πρότειναν να πάνε μία βόλτα. Οι δύο νεαροί την οδήγησαν σε ένα ερημικό μέρος όπου την βίασαν, πρώτα ο ένας και στη συνέχεια ο άλλος. Ενώ στη συνέχεια έφυγαν και την παράτησαν μόνη της αφού πρώτα της έκλεψαν την τσάντα.

Μάλιστα, φαίνεται πως η 21χρονη εξαιτίας αρκετής κατανάλωσης αλκοόλ ήταν σε ημιλιπόθυμη  κατάσταση.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Αξίζει να σημειωθεί ότι μόλις καταγγέλθηκε το περιστατικό στην αστυνομία οι αρχές εντόπισαν και συνέλαβαν τον 23χρονο, ενώ αναζητούν τον 19χρονο.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.