ΚΛΕΙΣΙΜΟ
To «κοτόπουλο» της Eurovision πιο πολύ άντρας είναι από κάτι προσκυνημένους

Χανιά: Προφυλακιστέος ο οδηγός που παρέσυρε τον διανομέα – Είχαν προσωπικές διαφορές

Ο δράστης είχε με τον ίδιο τρόπο αποπειραθεί να σκοτώσει τον διανομέα τον Οκτώβριο του 2022

Χανιά: Προφυλακιστέος ο οδηγός που παρέσυρε τον διανομέα – Είχαν προσωπικές διαφορές

Προσωρινά κρατούμενος κρίθηκε μετά την απολογία του ο 46χρονος οδηγός μίνι βαν, ο οποίος την περασμένη Τετάρτη κατηγορείται ότι χτύπησε με δόλο το όχημά του και εγκατέλειψε έναν 53χρονο διανομέα, στον παράλληλο της εθνικής οδού Χανίων – Κισσάμου, στο ύψος του Βαμβακόπουλου.

Σύμφωνα με τα όσα δήλωσε στα ΜΜΕ ο δικηγόρος του τραυματία, Ευτύχης Μαυρογένης, είναι βέβαιο ότι στο κατηγορητήριο θα προστεθεί και η κατά συρροή απόπειρα ανθρωποκτονίας, αφού όπως φαίνεται θύτης και θύμα έχουν προσωπικές διαφορές.

Σύμφωνα μάλιστα με τον κ. Μαυρογένη, ο δράστης είχε με τον ίδιο τρόπο αποπειραθεί να σκοτώσει τον διανομέα, τον Οκτώβριο του 2022.

Ο 46χρονος οδηγός αντιμετωπίζει προς το παρόν την κατηγορία της απόπειρας ανθρωποκτονίας με δόλο.

Μετά το ατύχημα ο 46χρονος διέφυγε, ωστόσο ένα αγροτικό αυτοκίνητο που περνούσε από το σημείο και είδε όσα διαδραματίστηκαν καταδίωξε μαζί με ένα δίκυκλο το μίνι βαν, με αποτέλεσμα την σύλληψή του το ίδιο απόγευμα από αστυνομικούς του Τμήματος Τροχαίας Χανίων στο πλαίσιο της αυτόφωρης διαδικασίας.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Ο 53χρονος διανομέας, το πρωί της Πέμπτης, πήρε εξιτήριο από το Νοσοκομείο.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.