Αχ, βρε Κίμπερλι, τη ζωή σου να΄χα! Λούσα, βόλτες, μπουζούκια και μερικά εκατομμύρια ιθαγενείς στα πόδια σου...

Χανιά: Σε διαθεσιμότητα τέθηκε υπαρχιφύλακας της Τροχαίας – Κατηγορείται για εκβιασμούς και δωροληψία

Τον κατήγγειλε πολίτης για περιστατικό τροχονομικού ελέγχου

Χανιά: Σε διαθεσιμότητα τέθηκε υπαρχιφύλακας της Τροχαίας – Κατηγορείται για εκβιασμούς και δωροληψία

Υπαρχιφύλακας της Τροχαίας στα Χανιά στην Κρήτη, τέθηκε σε διαθεσιμότητα, καθώς κατηγορείται για εκβίαση, δωροληψία και παράβαση καθήκοντος.

Ειδικότερα, ο αστυνομικός βρέθηκε ενώπιον της ΕΛ.ΑΣ. μετά από καταγγελία πολίτη για περιστατικό τροχονομικού ελέγχου που συνοδεύτηκε από καταδίωξη.

Για τις ανάγκες των ερευνών κατέφθασαν στα Χανιά, οι «Αδιάφθοροι» της Ελληνικής Αστυνομίας προκειμένου να ρίξουν «φως» στην υπόθεση, σύμφωνα με τη neakriti.

Οι έρευνες για το περιστατικό συνεχίζονται. Περισσότερες πληροφορίες δεν είναι ακόμη γνωστές.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο info3@pronews.gr και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.