ΚΛΕΙΣΙΜΟ
To «κοτόπουλο» της Eurovision πιο πολύ άντρας είναι από κάτι προσκυνημένους

Χανιά: Σερβιτόρος καταγγέλλει επίθεση από ιδιοκτήτη καταστήματος – Μηνύσεις έχουν υποβληθεί εκατέρωθεν

Ο 40χρονος ιδιοκτήτης δεν εντοπίστηκε στο πλαίσιο του αυτοφώρου

Χανιά: Σερβιτόρος καταγγέλλει επίθεση από ιδιοκτήτη καταστήματος – Μηνύσεις έχουν υποβληθεί εκατέρωθεν

Σερβιτόρος στην περιοχή των Χανίων κατήγγειλε πως δέχτηκε επίθεση από ιδιοκτήτη καταστήματος στο Ενετικό Λιμάνι, με αποτέλεσμα να ενεργοποιηθεί Λιμενικό και αστυνομία.

Ο 20χρονος υποστηρίζει ότι ξυλοκοπήθηκε από τον επιχειρηματία για λόγους που μένει να αποσαφηνιστούν. Μεταφέρθηκε σε νοσοκομείο για τις πρώτες βοήθειες και αμέσως μετά έκανε μήνυση στον 40χρονο. Εκείνος παρέμενε άφαντος μέχρι την παρέλευση του αυτοφώρου.

Το βίαιο επεισόδιο μεταξύ γνωστού ιδιοκτήτη επιχείρησης στο Ενετικό Λιμάνι των Χανίων και σερβιτόρου διπλανής επιχείρησης φέρεται να έλαβε χώρα το βράδυ της Παρασκευής 26 Απριλίου.

Συγκεκριμένα, ένας 20χρονος σερβιτόρος, κατήγγειλε στον Λιμενικό Σταθμό του Ενετικού Λιμανιού ότι έπεσε θύμα ξυλοδαρμού από τον 40χρονο ιδιοκτήτη, ο οποίος οδηγήθηκε αρμοδίως αλλά στη συνέχεια αφέθηκε ελεύθερος.

Ο 20χρονος, αφού μεταφέρθηκε στο γενικό νοσοκομείο Χανίων και έλαβε ιατρική φροντίδα, στη συνέχεια υπέβαλε μήνυση όμως ο 40χρονος ιδιοκτήτης δεν εντοπίστηκε στο πλαίσιο του αυτοφώρου, το οποίο παρήλθε το βράδυ της Κυριακής. Πάντως μηνύσεις έχουν υποβληθεί εκατέρωθεν ενώ την προανάκριση χειρίζονται οι Λιμενικές Αρχές.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Η καταγγελία έχει προκαλέσει αναστάτωση στην τουριστική περιοχή στα Χανιά, μια εποχή που όλα τα καταστήματα είναι ανοιχτά και δίνουν μάχη για την προσέλκυση ντόπιων αλλά και τουριστών.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.