ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Πώς μπορεί να ξεφτιλίσεις στην Ελλάδα και τις πιο ιερές έννοιες: Βάζεις τον Αυτιά να ανακράξει «Πατρίδα, Θρησκεία, Οικογένεια»!

Χανιά: Σοβαρό τροχαίο με μηχανή για 18χρονο – Νοσηλεύεται διασωληνωμένος σε ΜΕΘ

Διερχόμενοι οδηγοί ειδοποίησαν το ΕΚΑΒ και ο 18χρονος μεταφέρθηκε στο Νοσοκομείο Χανίων

Χανιά: Σοβαρό τροχαίο με μηχανή για 18χρονο – Νοσηλεύεται διασωληνωμένος σε ΜΕΘ

Διασωληνωμένος σε ΜΕΘ νοσηλεύεται ένας 18χρονος από τα Χανιά που τραυματίστηκε σοβαρά σε τροχαίο τα ξημερώματα της Κυριακής.

Ο νεαρός τραυματίστηκε σοβαρά, όταν η μηχανή που οδηγούσε εξετράπη της πορείας της και προσέκρουσε σε τοιχίο, ενώ κινείτο στην παλαιά εθνική οδό Χανίων – Κισάμου στην περιοχή του Δαράτσου Νέας Κυδωνίας.

Διερχόμενοι οδηγοί ειδοποίησαν το ΕΚΑΒ και ο 18χρονος μεταφέρθηκε στο Νοσοκομείο Χανίων.

Όπως δήλωσε στο Creta24 o διοικητής του νοσηλευτικού ιδρύματος Γιώργος Μπέας ο νεαρός υποβλήθηκε σε σύνθετη χειρουργική επέμβαση και πλέον νοσηλεύεται διασωληνωμένος σε σταθερή κατάσταση. Σύμφωνα με τον κ. Μπέα ο 18χρονος δεν έχει ευτυχώς υποστεί κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις.

Ο διοικητής του νοσοκομείου Χανίων απηύθυνε έκκληση στους οδηγούς να είναι πολύ προσεκτικοί ενόψει και του Δεκαπενταύγουστου.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

«Δεν οδηγούμε όταν πίνουμε. Σεβόμαστε τον Κώδικα Οδικής Κυκλοφορίας, σεβόμαστε τους συνανθρώπους μας, την οικογένειά μας και τον εαυτό μας», ανέφερε χαρακτηριστικά.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.