ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Η εικόνα της κυβέρνησης: Τοξική σκόνη στον ουρανό, θρύψαλα στο έδαφος!

Χανιά: «Βούτηξε» το τσαντάκι διασώστη μέσα από ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ

H κλοπή έγινε την ώρα που οι διασώστες αγωνίζονταν να σώσουν μια ζωή

Χανιά: «Βούτηξε» το τσαντάκι διασώστη μέσα από ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ

Την ώρα που οι διασώστες αγωνίζονταν να σώσουν μια ζωή στα Χανιά, ένας ασυνείδητος δεν δίστασε να “βουτήξει” μέσα από το ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ το τσαντάκι με προσωπικά έγγραφα, χρήματα και κλειδιά που είχε αφήσει ο ένας από αυτούς στο κάθισμα του συνοδηγού!

Το περιστατικό συνέβη το απόγευμα του Σαββάτου, χωρίς κανείς από τη γειτονιά να αντιληφθεί τον δράστη. Όμως, τον κατέγραψαν κάμερες ασφαλείας που υπήρχαν στο σημείο και το υλικό τον δείχνει να κάνει δύο φορές τον γύρο του ασθενοφόρου, παριστάνοντας ότι μιλάει στο κινητό του ενώ στην πραγματικότητα κοιτούσε μήπως τον βλέπει κάποιος!

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Το βίντεο παραδόθηκε στους αστυνομικούς της Ασφαλείας, οι οποίοι το εξετάζουν και προσπαθούν να ταυτοποιήσουν τον κλέφτη, που φαίνεται να ανοίγει την πόρτα του ασθενοφόρου και να αρπάζει το τσαντάκι του διασώστη. Η κλοπή έγινε αντιληπτή από το ίδιο το θύμα, όταν πήγε στο ασθενοφόρο για να πάρει μία φιάλη οξυγόνου για τον ασθενή που θα παραλάμβανε.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.