ΚΛΕΙΣΙΜΟ
«Χουντικό» το σύνθημα «Πατρίς, Θρησκεία, Οικογένεια» λέει ο Κασσελάκης. Και το(ν) χειροκροτούσαν...

Χειροπέδες σε 25χρονο Γεωργιανό «πρόσφυγα» στην Αγία Παρασκευή – Έσπαγε τζάμια αυτοκινήτων και έκλεβε αντικείμενα

Ο 25χρονος αλλοδαπός δράστης εντοπίστηκε και συνελήφθη στην περιοχή του Χαϊδαρίου

Χειροπέδες σε 25χρονο Γεωργιανό «πρόσφυγα» στην Αγία Παρασκευή – Έσπαγε τζάμια αυτοκινήτων και έκλεβε αντικείμενα

Ένας 25χρονος αλλοδαπός «πρόσφυγας» συνελήφθη για κλοπές από αυτοκίνητα στον περιβάλλοντα χώρο του Μετρό Αγίας Παρασκευής. Εξιχνιάστηκαν επτά περιπτώσεις κλοπών.

Αστυνομικοί της ομάδας ΔΙΑΣ εντόπισαν τον 25χρονο αλλοδαπό, επί τω έργω… να «ανοίγει» αυτοκίνητα, έξω από το Μετρό Αγίας Παρασκευής.

Ειδικότερα, απογευματινές ώρες της 27ης Δεκεμβρίου, ο 25χρονος έσπασε το παράθυρο αυτοκινήτου που ήταν σταθμευμένο στην περιοχή, άρπαξε αντικείμενα από αυτό και διέφυγε, αφού έγινε αντιληπτός από τον ιδιοκτήτη του.

Οι αστυνομικοί εντόπισαν τον νεαρό κλέφτη στην περιοχή του Χαλανδρίου και τον οδήγησαν στο τοπικό Τ.Α., όπου αναγνωρίστηκε από τον κάτοχο του αυτοκινήτου και συνελήφθη.

Σε σωματική έρευνα βρέθηκαν στην κατοχή του, μεταξύ άλλων, τα κλεμμένα.

Στο πλαίσιο προανακριτικής έρευνας του Τμήματος Ασφαλείας Χαλανδρίου εξιχνιάστηκαν επιπλέον έξι περιπτώσεις κλοπών από αυτοκίνητα, με παρόμοιο τρόπο δράσης.

Ο συλληφθείς οδηγήθηκε στον Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αθηνών και η έρευνα για τη συμμετοχή σου σε άλλες περιπτώσεις συνεχίζεται, αλλά σε καμία περίπτωση δεν πρόκειται να απελαθεί όπως διαβεβαιώνουν και αστυνομικές  πηγές.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

#038;ab_channel=PronewsTV
ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.