ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χριστοπωλητή, όταν σε πλήρωνε το pronews.gr, ήταν καλά;

Χειροπέδες σε αστυνομικούς και τελωνειακούς για εγκληματική οργάνωση στο τελωνείο Κρυσταλλοπηγής

Η επιχείρηση έγινε το πρωί της Δευτέρας και, σύμφωνα με πληροφορίες, κατασχέθηκαν χρήματα και πλαστά διαβατήρια

Χειροπέδες σε αστυνομικούς και τελωνειακούς για εγκληματική οργάνωση στο τελωνείο Κρυσταλλοπηγής

Σε συλλήψεις αστυνομικών, τελωνειακών και πολιτών στο τελωνείο Κρυσταλλοπηγής προχώρησαν αστυνομικοί της Υποδιεύθυνσης Εσωτερικών Υποθέσεων Βορείου Ελλάδος μετά από παρακολούθηση πολλών ημερών.

Κατά πληροφορίες οι συλλήψεις έγιναν με κατηγορίες κακουργηματικού χαρακτήρα για εγκληματική οργάνωση, διακεκριμένη πλαστογραφία και άλλα ποινικά αδικήματα.

Μετά τις συλλήψεις, μάλιστα, έγιναν και έρευνες σε σπίτια, στη Φλώρινα, για τη συλλογή επιπλέον αποδεικτικών στοιχείων.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Η επιχείρηση έγινε το πρωί της Δευτέρας και, σύμφωνα με πληροφορίες, κατασχέθηκαν χρήματα και πλαστά διαβατήρια. Οι αστυνομικοί των εσωτερικών υποθέσεων δέχτηκαν καταγγελία και από εκεί ξεκίνησε η έρευνα, στο πλαίσιο της οποίας τέθηκαν υπό παρακολούθηση τα τηλέφωνα των εμπλεκομένων, από τα οποία έχουν καταγραφεί συνομιλίες που ενοχοποιούν τους συλληφθέντες.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.