ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χριστοπωλητή, όταν σε πλήρωνε το pronews.gr, ήταν καλά;

Χειροπέδες σε Γεωργιανό που «ρήμαζε» αποθήκες σε Λυκαβηττό, Εξάρχεια & Κολωνάκι

Η λεία του από την αποθήκη στα Εξάρχεια ήταν 200.000 ευρώ

Χειροπέδες σε Γεωργιανό που «ρήμαζε» αποθήκες σε Λυκαβηττό, Εξάρχεια & Κολωνάκι

Άνδρες της Ασφάλειας Εξαρχείων, πέρασαν χειροπέδες σε Γεωργιανό, ο οποίος «ρήμαζε» αποθήκες στην περιοχή του Λυκαβηττού, των Εξαρχείων και του Κολωνακίου.

Μάλιστα σε μια απο τις επιδρομές σε χώρο φύλαξης στον Λυκαβηττό, στις 15 Ιανουαρίου, όταν έγινε αντιληπτός απο τον Αλβανό ιδιοκτήτη, του όρμησε, τον ξυλοκόπησε και εξαφανίσθηκε συνεχίζοντας ανενόχλητος τη δράση του.

Την ίδια ημέρα χτύπησε άλλες 3 αποθήκες στην οδό Δοξάπατρή, ενώ σε άλλη επιδρομή τον περασμένο Μάιο, η λεία του από την αποθήκη στα Εξάρχεια ήταν 200.000 ευρώ.

Ο Γεωργιανός «ποντικός», εντοπίστηκε την περασμένη Τρίτη από αστυνομικούς της ΟΠΚΕ στην οδό Βεραντζέρου.

Μόλις τον πλησίασαν και του ζήτησαν να τον ελέγξουν, αρνήθηκε και επιχείρησε να διαφύγει όμως τον προσήγαγαν και τον οδήγησαν στην Ασφάλεια Εξαρχείων.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Εκεί διαπίστωσαν ότι επρόκειτο για σεσημασμένο άτομο για σωρεία κλοπών και διαρρήξεων κυρίως σε αποθήκες και του πέρασαν χειροπέδες.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.