Χειροβομβίδα στη Γλυφάδα: Μαφιόζικο χτύπημα σε στέλεχος του λιμενικού «βλέπει» η ΕΛ.ΑΣ. (upd)

Η χειροβομβίδα ήταν ενεργή για αυτό και ενημερώθηκε ο στρατός για να την παραλάβει

Χειροβομβίδα στη Γλυφάδα: Μαφιόζικο χτύπημα σε στέλεχος του λιμενικού «βλέπει» η ΕΛ.ΑΣ. (upd)

(Ανανέωση αρχικού κειμένου 11:41) Συναγερμός σήμανε στην Αστυνομία, καθώς το πρωί της Τετάρτης έγινε τηλεφώνημα για εντοπισμό χειροβομβίδας έξω από πολυκατοικία στη Γλυφάδα.

Σύμφωνα με την ΕΡΤ, οι αστυνομικοί ειδοποιήθηκαν τηλεφωνικά ότι εντοπίστηκε μια χειροβομβίδα στην αυλή μιας πολυκατοικίας. Στο σημείο έσπευσε ομάδα του Τμήματος Εξουδετέρωσης Εκρηκτικών Μηχανισμών (ΤΕΕΜ) ενώ ο χώρος έχει αποκλειστεί από τους αστυνομικούς. Για προληπτικούς λόγους στο σημείο βρίσκονται και πυροσβεστικές δυνάμεις και ΕΚΑΒ.

Η χειροβομβίδα είναι ενεργή για αυτό και ενημερώθηκε ο στρατός για να την παραλάβει.

Οι αρχές εκτιμούν πως στόχος ήταν στέλεχος του λιμενικού σώματος, η οποία και στο παρελθόν είχε γίνει στόχος εμπρηστικής επίθεσης και συγκεκριμένα είχαν πυρπολήσει το αυτοκίνητό της.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Πληροφορία για προσαγωγή ατόμου που φαίνεται να συνδέεται με το περιστατικό.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.