ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χριστοπωλητή, όταν σε πλήρωνε το pronews.gr, ήταν καλά;

Χίος: Oικιακή βοηθός έκλεψε λίρες από ηλικιωμένο και τις πούλησε

Η κλοπή εξιχνιάστηκε μετά από έρευνα των αστυνομικών της Ασφαλείας Χίου

Χίος: Oικιακή βοηθός έκλεψε λίρες από ηλικιωμένο και τις πούλησε

Μια 27χρονη γυναίκα που είχε προσληφθεί για να βοηθάει περιστασιακά έναν ηλικιωμένο άνδρα στην Χίο, συνελήφθη καθώς έκλεψε 80 λίρες από το σπίτι του.

Μάλιστα, δυο άλλες συνεργοί της προσπάθησαν και αυτές να ξαφρίσουν ό,τι άλλο υπήρχε στο σπίτι!

Η κλοπή εξιχνιάστηκε μετά από έρευνα των αστυνομικών της Ασφαλείας Χίου.

Από την προανάκριση προέκυψε ότι η δράστιδα παρέδωσε έναντι ανταλλάγματος 16 λίρες σε μια 33χρονη φίλη της για να τις φυλάξει προσωρινά, ενώ κάποιες άλλες λίρες τις πούλησε σε άτομο αγνώστων στοιχείων μέχρι στιγμής, σε περιοχή της Αττικής.

Από την ερευνητική διαδικασία εξακριβώθηκε ότι το ίδιο χρονικό διάστημα η 33χρονη μαζί με μια 30χρονη πήγαν στην κατοικία του ηλικιωμένου, τον απασχόλησαν και αποπειράθηκαν να κλέψουν διάφορα αντικείμενα, χωρίς ωστόσο να τα καταφέρουν καθώς τις αντιλήφθηκε.

Σε βάρος των τριών γυναικών σχηματίστηκε δικογραφία για κλοπή τετελεσμένη και σε απόπειρα και αποδοχή και διάθεση προϊόντων εγκλήματος, κατά περίπτωση, που υποβλήθηκε στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Χίου.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.