ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Στην Ελλάδα ότι πιο μεγάλο είναι το έγκλημα, τόσο πιο μικρή είναι η τιμωρία - Τι, όχι;

Ύποπτο αντικείμενο σε τράπεζα στον Ταύρο – Σε ελεγχόμενη έκρηξη θα προχωρήσουν τα ΤΕΕΜ (upd)

Ποιοι δρόμοι έχουν κλείσει

Ύποπτο αντικείμενο σε τράπεζα στον Ταύρο – Σε ελεγχόμενη έκρηξη θα προχωρήσουν τα ΤΕΕΜ (upd)

(Ανανέωση αρχικού κειμένου 12:01) Ύποπτο αντικείμενο εντοπίστηκε μετά τις 11.00 το πρωί της Πέμπτης (7/3/24) στην περιοχή του Ταύρου, σε τράπεζα που βρίσκεται Πειραιώς και Χαμοστέρνας.

Στο σημείο έχουν σπεύσει άνδρες του Τμήματος Εξουδετέρωσης Εκρηκτικών Μηχανισμών προκειμένου να ερευνήσουν εάν πρόκειται για κάποια απειλή.

Σύμφωνα με πληροφορίες, πολίτης ενημέρωσε τον διευθυντή της τράπεζας για ύποπτο αντικείμενο πίσω από κλιματιστικό , ο οποίος από την πλευρά του ενημέρωσε την ΕΛ.ΑΣ, η οποία αποφάσισε κυκλοφοριακές ρυθμίσεις για την ασφάλεια των πολιτών μέχρι να ελεγχθεί το αντικείμενο.

Συγκεκριμένα, γίνονται κυκλοφοριακές ρυθμίσεις:

1) Λ. Πέτρου Ράλλη και Λ. Πειραιώς, τα οχήματα διοχετεύονται στην Λ. Πέτρου Ράλλη.

2) Λ. Πειραιώς και Λαμίας, τα οχήματα διοχετεύονται στην οδό Λαμίας

3) Λ. Kωνσταντινουπόλεως στο ύψος του γηπέδου «Χάρης Παυλίδης» δεν κινούνται οχήματα προς τη λεωφόρο Πειραιώς
4) Λ. Πειραιώς και Μακεδονίας προς Αθήνα

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

5) Λ. Xαμοστέρνας προς Λ. Πειραιώς στο ύψος της οδού Ορεστου, τα οχήματα διοχετεύονται πτος την υπόγεια της Χαμοστέρνας

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.