ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Υπόθεση Δημήτρη Λιγνάδη: Διατάχθηκε η προσαγωγή του τρίτου καταγγέλλοντα

Αντιμετωπίζει βαρύτατες κακουργηματικές διώξεις για βιασμό ανηλίκων

Υπόθεση Δημήτρη Λιγνάδη: Διατάχθηκε η προσαγωγή του τρίτου καταγγέλλοντα

Το πρωί της Τρίτης 17 Μαΐου, έφτασε στο Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο ο Δημήτρης Λιγνάδης καθώς συνεχίζεται η δίκη του με την κατάθεση του τέταρτου μάρτυρα.

Ο ηθοποιός έφτασε στο δικαστήριο συνοδευόμενος από αστυνομικούς, με τον ίδιο να αντιμετωπίζει κατηγορίες σε βαθμό κακουργήματος για βιασμούς κατ’ εξακολούθηση.

Υπενθυμίζεται ότι κατά τις προηγούμενες δικάσιμους, δεν είχαν παρευρεθεί στο Μικτό Ορκωτό ο τρίτος και τέταρτος καταγγέλλοντας.

Διατάχθηκε η προσαγωγή του τρίτου καταγγέλλοντα, ο οποίος δεν είχε εμφανιστεί, ενώ ο τέταρτος καταγγέλλων είχε δηλώσει ότι νοσούσε από κορωνοϊό με αποτέλεσμα να καταστεί αδύνατη η παρουσία του στο δικαστήριο.

Η πλευρά του Δημήτρη Λιγνάδη έχει ξεκαθαρίσει από την πρώτη στιγμή ότι οι κατηγορίες είναι ψευδείς και ουδέποτε έχουν συμβεί τα γεγονότα που καταγγέλλονται.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Ο Δημήτρης Λιγνάδης αντιμετωπίζει βαρύτατες κακουργηματικές διώξεις για βιασμό ανηλίκων.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.