
Ραγδαίες είναι οι εξελίξεις στην υπόθεση της Ειρήνης Μουρτζούκου καθώς σύμφωνα με το OPEN, τα 4 από τα 5 νεκρά βρέφη έχουν πεθάνει από εγκληματική ενέργεια!
Ο φάκελος της επανεξέτασης των θανάτων είναι πλέον στο Ανθρωποκτονιών και μέσα στις επόμενες ημέρες αναμένεται η Ειρήνη Μουρτζούκου να κληθεί ενώπιον των Αρχών.
Ποιος πιστεύετε ότι ήταν ο περισσότερο κερδισμένος στον πόλεμο των 12 ημερών της Μέσης Ανατολής;
Σύνολο ψήφων: 13.897
Το πόρισμα των δυο παθολογοανατόμων που εξέτασαν εκ νέου τις σορούς των 4 βρεφών έδειξε ως κοινό εύρημα την υποξία, δηλαδή την στέρηση οξυγόνου ενώ κανένα από τα άτυχα παιδιά δεν είχε κάποιο παθολογικό εύρημα που θα δικαιολογούσε τον θάνατό του.
Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.
Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com
Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο info3@pronews.gr και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.