ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Πώς μπορεί να ξεφτιλίσεις στην Ελλάδα και τις πιο ιερές έννοιες: Βάζεις τον Αυτιά να ανακράξει «Πατρίδα, Θρησκεία, Οικογένεια»!

Υπόθεση Πάτρας: Τα πορίσματα «δείχνουν» ασφυκτικό θάνατο σε Μαλένα και Ίριδα

Η αυτοψία, ιδίως στα νοσοκομεία, φαίνεται πως έπαιξε σημαντικό ρόλο

Υπόθεση Πάτρας: Τα πορίσματα «δείχνουν» ασφυκτικό θάνατο σε Μαλένα και Ίριδα

Το πανελλήνιο παρακολουθεί με κομμένη την ανάσα, από τις αρχές Φεβρουαρίου, όλη η Ελλάδα την υπόθεση των θανάτων των τριών κοριτσιών από την Πάτρα.

Η μητέρα των κοριτσιών, Ρούλα Πισπιρίγκου, συνελήφθη και προφυλακίστηκε κατηγορούμενη για τη δολοφονία της 9χρονης Τζωρτζίνας, στην οποία εντοπίστηκε η ουσία κεταμίνη.

Η ίδια, εμμένει στο ότι είναι αθώα και αρνείται τα πάντα.

Το πόρισμα για Μαλένα και Ίριδα

Μέσα στις επόμενες ημέρες αναμένεται να παραδοθεί και το πόρισμα από τους ιατροδικαστές Νίκο Καρακούκη και Νίκο Καλογριά για τους θανάτους και των άλλων δύο παιδιών, το οποίο σύμφωνα με πληροφορίες του MEGA δεν έχει ανιχνευτεί καμία τοξική ουσία στους ιστούς των δύο παιδιών.

Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι το πόρισμα των δύο ιατροδικαστών θα κάνει λόγο για κοινή αιτία θανάτου στα δυο κοριτσάκια, για αρνητικές τοξικολογικές εξετάσεις, για μη παθολογικά αίτια, αλλά και ασφυκτικό θάνατο – σύμφωνα με τα ιστοπαθολογικά ευρήματα.

Οι ιατροδικαστές χρειάστηκε να κάνουν και αυτοψία στους χώρους όπου έχασαν τη ζωή τους τα δύο παιδάκια, προκειμένου να φτάσουν σε ένα ασφαλές και σαφές συμπέρασμα.

Η αυτοψία, ιδίως στα νοσοκομεία, φαίνεται πως έπαιξε σημαντικό ρόλο.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Αφού παραδώσουν το πόρισμα στις αστυνομικές Αρχές, τότε θα ξεκινήσει και η έρευνα σε ένα άλλο επίπεδο, πλέον, ώστε να εντοπιστούν τα πρόσωπα εκείνα που μπορεί να ευθύνονται για τον θάνατό τους και να οδηγηθούν ενώπιον της Δικαιοσύνης.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.