ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μόνο τα πυρηνικά εργοστάσια έλειπαν από αυτήν την χώρα...
prodeals

Υπόθεση Σ.Βαλυράκη: Νέα αναβολή για τον ερχόμενο Ιανουάριο – Παρόντες στο δικαστήριο η χήρα και τα παιδιά του

Η οικογένεια του επανέλαβε στο ακροατήριο τη δήλωση υποστήριξης της κατηγορίας στην υπόθεση και ζήτησε μία συντομότερη δικάσιμο

Υπόθεση Σ.Βαλυράκη: Νέα αναβολή για τον ερχόμενο Ιανουάριο – Παρόντες στο δικαστήριο η χήρα και τα παιδιά του

Για τις 20 Ιανουαρίου 2025 αναβλήθηκε από το Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο η δίκη για την ανθρωποκτονία του πρώην υπουργού Σήφη Βαλυράκη, λόγω της αποχής των δικηγόρων.

Σήμερα στη δικαστική αίθουσα βρέθηκαν η χήρα και τα παιδιά του αείμνηστου πρώην υπουργού, όπως και ο αδελφός του. Δια των δικηγόρων της η οικογένεια επανέλαβε στο ακροατήριο τη δήλωση υποστήριξης της κατηγορίας στην υπόθεση και ζήτησε μία συντομότερη δικάσιμο.

Το δικαστήριο προχώρησε σε αναβολή στην εκδίκαση της υπόθεσης εξαιτίας της αποχής που πραγματοποιούν σήμερα οι δικηγόροι διαμαρτυρόμενοι για το νέο φορολογικό νόμο.

Μάλιστα, η συνήγορος της οικογένειας Βαλυράκη, Ζωή Κωνσταντοπούλου, τόνισε πως η οικογένεια επιθυμούσε τη διακοπή της δίκης και όχι την αναβολή της.

Η συνήγορος ζήτησε μία συντομότερη δικάσιμο μέσα στο ερχόμενο Φθινόπωρο “δεδομένου ότι 24/1/2025 συμπληρώνονται 4 χρόνια από τη δολοφονία και η συγκεκριμένη δίκη θα έπρεπε να έχει προσδιοριστεί εντός συντομότερου χρόνου”.

Ακόμα η κυρία Κωνσταντοπούλου αναφέρθηκε και στην αποφυλάκιση των δύο κατηγορούμενων ψαράδων, τονίζοντας μεταξύ άλλων στο δικαστήριο: “Αρχικώς οι κατηγορούμενοι είχαν κριθεί προσωρινά κρατούμενοι, ακολούθησε δε μία πολλαπλώς προβληματική και επιλήψιμη χωρίς προηγούμενο στα δικαστικά χρονικά αποφυλάκισή τους ενώ ήδη κατά την περασμένη περίοδο των εορτών η οικογένεια του δολοφονηθέντος πληροφορήθηκε ότι από πλευράς των κατηγορουμένων έγινε επανειλημμένη οπλοχρησία. Έχουν συμβεί πάρα πολλά. Έχουμε έρευνες που έγιναν και στον εισαγγελικό λειτουργό, ερευνητές συνθήκες και δύο κατηγορούμενους που απολαμβάνουν σκανδαλώδη μεταχείριση στην Χαλκίδα”.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Εν τέλει, το δικαστήριο αποφάσισε την αναβολή της δίκης για τις 20 Ιανουαρίου του 2025 με τη πρόεδρο να ενημερώνει τη συνήγορο της οικογένειας Βαλυράκη πως αναζητήθηκε συντομότερη δικάσιμος για την εκδίκαση της υπόθεσης, ήταν όμως αδύνατο να βρεθεί.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.