ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χριστοπωλητή, όταν σε πλήρωνε το pronews.gr, ήταν καλά;

Υπόθεση Βαλυράκη: Αίτημα άρσης της προσωρινής κράτησης θα καταθέσουν οι δύο ψαράδες

Δεν έχει γίνει ακόμα η μεταγωγή τους σε σωφρονιστικό κατάστημα

Υπόθεση Βαλυράκη: Αίτημα άρσης της προσωρινής κράτησης θα καταθέσουν οι δύο ψαράδες

Στο Αστυνομικό Τμήμα Χαλκίδας κρατούνται από την Παρασκευή οι δυο ψαράδες που κρίθηκαν προφυλακιστέοι για τον θάνατο του Σήφη Βαλυράκη καθώς δεν έχει γίνει ακόμα η μεταγωγή τους σε σωφρονιστικό κατάστημα.

Τα δυο αδέρφια ετοιμάζονται να προσφύγουν κατά του εντάλματος όπως λέει ο συνήγορός τους Δημήτρης Καρβέλης.

«Ετοιμάζουμε σήμερα διεύρυνση της νομικής υποστήριξης των δύο αθώων ψαράδων και ξεκινάει η σύνταξη της προσφυγής κατά του εντάλματος της Προσωρινής κράτησης τους», λέει ο κ. Καρβέλης και προσθέτει: «Έχουμε να αντιμετωπίσουμε οργανωμένη ομάδα που συστήθηκε για να διαπράττει σοβαρά ποινικά αδικήματα . Οι προσωρινά κρατούμενοι αντιμετωπίζουν σοβαρά προβλήματα υγείας τα οποία οξυνθήκαν με αυτό που έγινε εις βάρος τους. Η διαπλοκή καλά κρατεί αλλά εμπιστευόμαστε το τίμιο μεγάλο κομμάτι της δικαιοσύνης και θα βγούμε νικητές».

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Οι δυο αλιείς που κατηγορούνται ότι συνεπλάκησαν με τον πρώην Υπουργό στις 24 Ιανουαρίου 2021 ανοιχτά της Ερέτριας και τον χτύπησαν με αποτέλεσμα να πέσει στη θάλασσα , αρνούνται κάθε εμπλοκή στην υπόθεση και υποστηρίζουν ότι δεν βγήκαν για ψάρεμα τη μοιραία ημέρα σύμφωνα με το απολογητικό τους υπόμνημα.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.