ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ντράπηκε ο Χίμλερ όταν άκουσε τον Μαγιορκίνη...

Ζ.Κουτσελίνη για υπόθεση Πάτρας: «Έχουμε στοιχεία που δείχνουν εξελίξεις για την Τζωρτζίνα»

«Ο κόσμος ξέρει πολύ καλά τι συμβαίνει»

Ζ.Κουτσελίνη για υπόθεση Πάτρας: «Έχουμε στοιχεία που δείχνουν εξελίξεις για την Τζωρτζίνα»

Η Ζήνα Κουτσελίνη μίλησε στην εκπομπή του ΣΚΑΪ «Όλα γκουντ» για την υπόθεση της Πάτρας που έχει συγκλονίσει το πανελλήνιο.

Η Ζ.Κουτσελίνη είπε: «Δεν έχουμε μοιραστεί κάποιες αλήθειες με τον κόσμο γιατί περιμένουμε τις εξελίξεις όπως η Εισαγγελία θα τις ορίσει. Οι επόμενες μέρες και η επόμενη εβδομάδα θα φέρει έναν πραγματογνώμονα που θα αποφανθεί για τους δύο θανάτους και για τη Μαλένα και για την Ίριδα.».

Και πρόσθεσε: «Τα στοιχεία που έχουμε εμείς δείχνουν πως θα έχουμε εξελίξεις περαιτέρω της μία κατηγορίας που αφορά την Τζωρτζίνα».

Και υπογράμμισε: «Δεν έχω τη δύναμη να βλέπω αυτά τα βίντεο με τα παιδιά. Μακάρι να δικαιωθούν αυτές οι ψυχές».

Στη συνέχεια μίλησε με τα καλύτερα λόγια για τον ρεπόρτερ της εκπομπής της Γιώργο Σόμπολο για τη συνέντευξη της χρονιάς της Ρούλας και του Μάνου και όπως είπε βοήθησε τις Αρχές..

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Τέλος η δημοσιογράφος του star και της εκπομπής, Αλήθειες με τη Ζήνα, ανέφερε: «Ο κόσμος πια δεν τρώει κουτόχορτο, ξέρει πολύ καλά τι συμβαίνει και από την παραμικρή στάση του καθένα από μας κάνει μια ανάγνωση πολύ σημαντική. Δεν χρειάζεται να είσαι έμπειρος επιστήμονας, να μελετάς τη γλώσσα του σώματος. Κοιτώντας στα μάτια τους ανθρώπους καταλαβαίνεις πολλά».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.