ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χριστοπωλητή, όταν σε πλήρωνε το pronews.gr, ήταν καλά;

Ζάκυνθος: Tουρίστρια καταγγέλλει απόπειρα βιασμού από καλόγερο στη Μονή Αγίου Γεωργίου των Κρημνών

Ο 42χρονος καλόγερος ζήτησε και έλαβε προθεσμία προκειμένου να απολογηθεί

Ζάκυνθος: Tουρίστρια καταγγέλλει απόπειρα βιασμού από καλόγερο στη Μονή Αγίου Γεωργίου των Κρημνών

Μια 32χρονη τουρίστρια από την Αυστρία κατήγγειλε για απόπειρα βιασμού έναν 42χρονο μοναχό μέσα στην μονή του Αγίου Γεωργίου των Κρημνών, στις Βολίμες Ζακύνθου.

Η γυναίκα είχε επισκεφθεί τη Μονή, που βρίσκεται στην ίδια περιοχή με το γνωστό Ναυάγιο, το μεσημέρι της περασμένης Παρασκευής (09.06.2023).

Ο μοναχός που ήταν φιλοξενούμενος στην Μονή, καθώς κατάγεται από τα Γιάννενα, την πλησίασε και άρχισε να την θωπεύει.

Η τουρίστρια έφυγε από το σημείο, αλλά εκείνος την ακολούθησε, την εγκλώβισε και επιχείρησε να την βιάσει. Τελικά κατάφερε να του ξεφύγει και λίγο αργότερα να τον καταγγείλει.

Στην μονή του Αγίου Γεωργίου μετά την καταγγελία έφτασαν άνδρες της Αστυνομικής Διεύθυνσης Ζακύνθου και συνέλαβαν 42χρονο μοναχό.

Οπως μάλιστα διαπίστωσαν, δεν είχε και έγγραφα που να αποδεικνύουν ότι είναι ιερέας. Μετά από όλα αυτά ο 42χρονος οδηγήθηκε στον εισαγγελέα για το κακούργημα της απόπειρας βιασμού, καθώς και για αντιποίηση αρχής, λόγω της έλλειψης των εγγράφων.

Τελικά ο 42χρονος καλόγερος ζήτησε και έλαβε προθεσμία προκειμένου να απολογηθεί.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.