ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Άρση ασυλίας Κ.Βελόπουλου, χειροπέδες για κακούργημα σε Κ.Φλώρο κατά τα λοιπά ο Β.Πούτιν είναι «αυταρχικός»!

Ζαχάρω: Τρίτη αυτοκτονία μέσα σε λίγες ημέρες – 48χρονος αυτοπυροβολήθηκε στο αυτοκίνητό του

Μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο, ωστόσο κατέληξε λίγη ώρα μετά

Ζαχάρω: Τρίτη αυτοκτονία μέσα σε λίγες ημέρες – 48χρονος αυτοπυροβολήθηκε στο αυτοκίνητό του

Κατέληξε το βράδυ της Πέμπτης 48χρονος άντρας από το Γιαννιτσοχώρι, στη δημοτική ενότητα Ζαχάρως, που θέλησε να βάλει τέλος στη ζωή του και αρχικά τραυματίστηκε πολύ σοβαρά.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες ο 48χρονος αυτοπυροβολήθηκε με το κυνηγετικό του όπλο μέσα στο αυτοκίνητό του, σε αγρόκτημά με θερμοκήπια και βρέθηκε εν ζωή από συγγενικό του πρόσωπο.

Άμεσα κλήθηκε ασθενοφόρο που τον μετέφερε στο νοσοκομείο της Κυπαρισσίας, όπου οι γιατροί λόγω της κρισιμότητας της κατάστασης τον διασωλήνωσαν.

Στη συνέχεια αποφασίστηκε σύμφωνα με άλλες πηγές η διακομιδή του σε νοσοκομείο της Αθήνας, όμως στη διαδρομή προς Τσακώνα, ο 48χρονος κατέληξε και μεταφέρθηκε πλέον στο νοσοκομείο της Καλαμάτας.

Προανάκριση για το περιστατικό διενεργεί το Αστυνομικό Τμήμα Ζαχάρως.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

#038;ab_channel=PronewsTV
ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.