ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Ζεφύρι: Άγνωστος πυροβόλησε σε τζαμαρία σπιτιού και έγινε «καπνός»

Κατασχέθηκε το κλεμμένο αυτοκίνητο του δράστη

Ζεφύρι: Άγνωστος πυροβόλησε σε τζαμαρία σπιτιού και έγινε «καπνός»

Νέο περιστατικό με πυροβολισμούς, σημειώθηκε, στη Δυτική Αττική και συγκεκριμένα στο Ζεφύρι, λίγο πριν τις 2 τα ξημερώματα του Σαββάτου (28/1).

Όπως αναφέρουν πληροφορίες σύμφωνα με την καταγγελία στο τμήμα της περιοχής, οι πρωταγωνιστές του επεισοδίου είναι Ρομά. Ένας 37χρονος ιδιοκτήτης μονοκατοικίας επί της οδού Κορυσχάδων, αντιλήφθηκε ότι κάποιος άγνωστος πυροβόλησε προς το σπίτι του με αποτέλεσμα να προκληθεί φθορά στη τζαμαρία.

Αναζητείται ο δράστης στο Ζεφύρι -Κατασχέθηκε το όχημα

Όπως αναφέρουν οι ίδιες πληροφορίες, ο ιδιοκτήτης κάλεσε άμεσα την ΕΛ.ΑΣ. και επί τόπου έφτασαν αστυνομικές δυνάμεις, όπου διαπίστωσαν ότι υπήρχε παρατημένο ένα Ι.Χ. αυτοκίνητο το οποίο ανήκει σε μία γυναίκα.

Όπως φέρεται να ανέφερε ο 37χρονος, το όχημα χρησιμοποιήθηκε από τον άγνωστο δράστη ο οποίος στη συνέχεια το εγκατέλειψε. Το αυτοκίνητο κατασχέθηκε από και μεταφέρθηκε στο Τ.Α. Ζεφυρίου, όπου διενεργεί την προανάκριση.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.