ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Ζεφύρι: Κατέληξε η 45χρονη που ο Ρομά σύζυγός της περιέλουσε με βενζίνη και της έβαλε φωτιά

Η γυναίκα είχε υποστεί σοβαρά εγκαύματα

Ζεφύρι: Κατέληξε η 45χρονη που ο Ρομά σύζυγός της περιέλουσε με βενζίνη και της έβαλε φωτιά

Δεν τα κατάφερε τελικά η 45χρονη που το πρωί της περασμένης Δευτέρας (8.1.2024) δέχτηκε επίθεση από τον Ρομά σύζυγό της στο Ζεφύρι, όταν την περιέλουσε με βενζίνη και της έβαλε φωτιά μπροστά στα έντρομα μάτια των εγγονιών τους.

Σύμφωνα με πληροφορίες του newsit.gr, η γυναίκα είχε υποστεί σοβαρά εγκαύματα μετά την επίθεση από τον σύζυγό της στο σπίτι τους στο Ζεφύρι και συγκεκριμένα έφερε 90% εγκαύματα σε όλο το σώμα της.

Η ίδια νοσηλευόταν διασωληνωμένη στη ΜΕΘ στο νοσοκομείο Γεννηματάς.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Επί μία εβδομάδα πάλεψε σκληρά να κρατηθεί στη ζωή, ωστόσο χθες άφησε την τελευταία της πνοή βυθίζοντας στη θλίψη συγγενείς και φίλους.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.