ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χριστοπωλητή, όταν σε πλήρωνε το pronews.gr, ήταν καλά;

Ζεφύρι: Κινηματογραφική καταδίωξη – Συνελήφθη 47χρονος

Κατά την εξακρίβωση της δικαστικής του ταυτότητας προέκυψε ότι σε βάρος του εκκρεμεί ένταλμα σύλληψης

Ζεφύρι: Κινηματογραφική καταδίωξη – Συνελήφθη 47χρονος

Κινηματογραφική καταδίωξη το βράδυ της Τετάρτης έλαβε χώρα στο Ζεφύρι, όταν ένας 47χρονος οδηγός έκανε επικίνδυνους ελιγμούς.

Τού έκαναν σήμα για να σταματήσει, όμως, εκείνος συνέχισε την πορεία του και ακολούθησε καταδίωξη.

Σύμφωνα με πληροφορίες το όχημα ακινητοποιήθηκε λίγο παρακάτω και ο οδηγός συνελήφθη για «επικίνδυνη οδήγηση» και «απείθεια».

Κατά την εξακρίβωση της δικαστικής του ταυτότητας προέκυψε ότι σε βάρος του εκκρεμεί ένταλμα σύλληψης από τον 1ο Ανακριτή Ναρκωτικών για κατοχή και διακίνηση ναρκωτικών ουσιών.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Επίσης βεβαιώθηκαν τροχονομικές παραβάσεις.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.