ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Συμφωνούμε με τον «γίγαντα» Βαγγέλη: Αλλά να πάνε πρώτα τα παιδιά του στην πρώτη γραμμή!

Ζωγράφου: «Συναγερμός» για την αρπαγή 15χρονης

Η Ελβίρα Χ.,. έχει ύψος 1.60 μ., είναι 75 κιλά, έχει καστανά μαλλιά και καστανά μάτια

Ζωγράφου: «Συναγερμός» για την αρπαγή 15χρονης

«Συναγερμός» έχει σημάνει στις αρχές για την αρπαγή της 15χρονης Ελβίρας Χ. από την περιοχή Ζωγράφου την περασμένη Παρασκευή (18/11) από ενήλικο άνδρα.

«Το Χαμόγελο του Παιδιού» ενημερώθηκε την Κυριακή 20/11 και άμεσα προχώρησε στη δημοσιοποίηση των στοιχείων της ανήλικης, μετά από αίτημα της οικογένειάς της, η οποία έχει κάνει μήνυση για την αρπαγή της 15χρονης.

Η δημοσιοποίηση των στοιχείων της, αποσκοπεί στη συνδρομή για τον έγκαιρο εντοπισμό της ανήλικης, προκειμένου να επιστρέψει με ασφάλεια στην οικογένεια της.

Η Ελβίρα Χ.,. έχει ύψος 1.60 μ., είναι 75 κιλά, έχει καστανά μαλλιά και καστανά μάτια.

Την ημέρα που εξαφανίστηκε φορούσε μπλε παντελόνι, μαύρη ζακέτα «Nike» και αθλητικά παπούτσια. Κρατούσε μαύρο σακίδιο πλάτης «Polo» .

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Οποιοσδήποτε έχει κάποια πληροφορία, μπορεί να επικοινωνήσει τηλεφωνικά με «Το Χαμόγελο του Παιδιού», όλο το 24ωρο, στην «Ευρωπαϊκή Γραμμή για τα Εξαφανισμένα Παιδιά 116000» καθώς και σε όλα τα Αστυνομικά Τμήματα της χώρας αλλά και μέσω της εφαρμογής MissingAlertapp οπού υπάρχει ζωντανή ενημέρωση για την εξαφάνιση.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.