ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Άρση ασυλίας Κ.Βελόπουλου, χειροπέδες για κακούργημα σε Κ.Φλώρο κατά τα λοιπά ο Β.Πούτιν είναι «αυταρχικός»!

Ζωγράφου: Ταξιτζής θώπευσε πελάτισσα που δεν είχε χρήματα να πληρώσει και της πρότεινε να «τα βρούνε αλλιώς…»

Η νεαρή γυναίκα που δέχθηκε την παρενόχληση είχε καλέσει το ταξί μέσω εφαρμογής και είχε ξεχάσει στο σπίτι το πορτοφόλι της

Ζωγράφου: Ταξιτζής θώπευσε πελάτισσα που δεν είχε χρήματα να πληρώσει και της πρότεινε να «τα βρούνε αλλιώς…»

Αδιανόητο περιστατικό σεξουαλικής παρενόχλησης με πρωταγωνιστή έναν οδηγό ταξί που συνεργάζεται με εφαρμογή κλήσης ταξί σημειώθηκε χθες το μεσημέρι στου Ζωγράφου.

Σύμφωνα με πληροφορίες μια νεαρή γυναίκα κάλεσε στις 12 το μεσημέρι ταξί μέσω της εφαρμογής διότι ήθελε να μετακινηθεί από τον Άγιο Δημήτριο προς Ζωγράφου.

Φτάνοντάς στον τελικό προορισμό της, διαπίστωσε ότι δεν είχε μαζί της το πορτοφόλι της. Φανερά αναστατωμένη ζήτησε αρχικά συγνώμη από τον οδηγό του ταξί και στη συνέχεια με ευγενικό τρόπο του πρότεινε να την περιμένει, ωσότου ανέβει στο διαμέρισμα του φίλου της και επιστρέψει γρήγορα με τα χρήματα που του οφείλει.

Όμως ο ταξιτζής, είχε διαφορετική άποψη και έκρινε πως μπορούσε να εκμεταλλευτεί τη συγκυρία προς όφελος του ώστε να ικανοποιήσει… βαθύτερες επιθυμίες του. Έτσι αντί να συμφωνήσει να αφήσει τη νεαρή κοπέλα να ανέβει στο διαμέρισμα του συντρόφου της και εκείνη να επιστρέψει με τα χρήματα, της αντιπρότεινε «να τα βρούνε αλλιώς..».

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

«Δεν χρειάζεται να με πληρώσεις» της είπε ξερά, σύμφωνα με την μαρτυρία της κοπέλας. Και συνέχισε: «Θα μπορούσαμε να περάσουμε καλά, κάνοντας άλλα πράγματα». Την ίδια στιγμή μάλιστα έβαλε το χέρι του στο πόδι της και άρχισε να την χαϊδεύει. Η νεαρή κοπέλα τρόμαξε, άνοιξε τη πόρτα και άρχισα να τρέχει. Πάνω όμως στον πανικό της, ξέχασε την τσάντα της μέσα στο ταξί. Αμέσως τηλεφώνησε στην Άμεση Δράση και κατήγγειλε το περιστατικό.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.