ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Ζωγράφου: Θύμα οπαδικής βίας 25χρονος – Του επιτέθηκαν με λοστό, καδρόνι και μαχαίρι

Ο νεαρός άνδρας νοσηλεύεται με μώλωπες σε όλο του το σώμα και σοβαρά θλαστικά τραύματα

Ζωγράφου: Θύμα οπαδικής βίας 25χρονος – Του επιτέθηκαν με λοστό, καδρόνι και μαχαίρι

Θύμα οπαδικής βίας φέρεται να έπεσε ένας 25χρονος, το βράδυ της Κυριακής, στην περιοχή του Ζωγράφου.

Ο νεαρός άνδρας μεταφέρθηκε στο «Ιπποκράτειο» και με μώλωπες και θλαστικά τραύματα, ενώ σύμφωνα με πληροφορίες ο γιατρός που τον εξέτασε έστειλε επιστολή στον υπουργό Αθλητισμού Λευτέρη Αυγενάκη και στον υπουργό Προστασίας του Πολίτη, Τάκη Θεοδωρικάκο.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Συγκεκριμένα, αναφέρει στην επιστολή: «Κατά την διάρκεια της Γενικής Εφημερίας του Νοσοκομείου μας προσήλθε στο τμήμα Επειγόντων μια ομάδα νεαρών με αυτοκίνητο, οι οποίοι όπως μας δήλωσαν βρήκαν στην περιοχή Ζωγράφου έναν άλλο νεαρό βαριά τραυματισμένο μετά από επίθεση την οποία δέχτηκε. Ο τραυματίας έφερε μώλωπες σε όλο του το σώμα και σοβαρά θλαστικά τραύματα κυρίως στο τριχωτό κεφαλής από αιχμηρό αντικείμενο καθώς και πολλαπλά χτυπήματα στο μέτωπο. Ο τραυματίας από τα λίγα που μπόρεσε να μας πει ήταν ότι ότι δέχθηκε δολοφονική επίθεση στην περιοχή Ζωγράφου με λοστό καδρόνι και μαχαίρι από τρεις οπαδούς αντίπαλης ομάδας. Αυτήν την στιγμή εξετάζεται στο Χειρουργικό ΤΕΠ του Ιπποκράτειου».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.