ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Μήνυμα του προέδρου ΑΗΕΡΑ Καλαμαριάς Α.Ζαπουνίδη για την επέτειο του «ΟΧΙ»

Μήνυμα του προέδρου ΑΗΕΡΑ Καλαμαριάς Α.Ζαπουνίδη για την επέτειο του «ΟΧΙ»

Μήνυμα για την επέτειο του «ΟΧΙ» απέστειλε ο Προέδρος του ΑΗΕΡΑ Καλαμαριάς «Κωνσταντίνος Παλαιολόγος», Ανδρέας Ζαπουνίδης.

«Αγαπητές συμπατριώτισσες, αγαπητοί συμπατριώτες,

Η Ελλάδα είναι η μοναδική χώρα του κόσμου που εορτάζει την έναρξη ενός πολέμου. Οι Έλληνες όλου του κόσμου πιστοί στα ιδανικά της ζωής της ελευθερίας και της ευδαιμονίας, ένωσαν τη φωνή και την καρδιά τους και αντέταξαν τα σώματα τους ενάντια στις δυνάμεις του Άξονα.

Ένα ΟΧΙ που ακολούθησε τη φυσική ροή της περηφάνιας ενός μοναδικού Έθνους. Ένα ΟΧΙ που ακούστηκε από το στόμα του Λεωνίδα, του Θεμιστοκλή, του Κωνσταντίνου Παλαιολόγου του Κολοκοτρώνη και του Γρίβα Διγενή γίνεται πυξίδα στα τέσσερα σημεία του ορίζοντα και μας ενώνει στο κάλεσμα του ξανά.

Κι αν το ΟΧΙ του Θεμιστοκλή έσωσε την Ευρώπη, το ΟΧΙ των Ελλήνων του 1940 χάρισε την πρώτη νίκη στους Συμμάχους και έφερε πάλι την ελπίδα στον κόσμο.

Σήμερα που η ηγεσία ενός αυταρχικού καθεστώτος αμφισβητεί απροκάλυπτα την εδαφική ακεραιότητα της πατρίδας μας, οι Έλληνες όλου του κόσμου ενώνουν τις καρδιές τους, γίνονται μια γροθιά και με μια φωνή βρωντοφωνάζουν ΜΟΛΩΝ ΛΑΒΕ.

Σήμερα Ελλάδα και ΗΠ περισσότερο ενωμένες από ποτέ στέλνουν σαφές μήνυμα προς κάθε κατεύθυνση πως θα σταθούν μαζί δυνατές απέναντι σε εκβιασμούς, απειλές και αλαζονικές παραβιάσεις του Διεθνούς Δικαίου.

Οι ΑΗΕΡΑNS (ΑΧΕΠΑNΣ) οι σύγχρονοι Υπερασπιστές του Ελληνισμού βρίσκονται στην πρώτη γραμμή και τιμούν την εορτή της έναρξης του πολέμου και την είσοδο της Ελλάδας στον Β΄ΠΠ αλλά και την βαθιά και στρατηγικά αξιόπιστη συμμαχία μας με τις ΗΠΑ η οποία κατά τη διάρκεια του πολέμου αλλά κυρίως μετά στάθηκε αρωγός στην ανοικοδόμηση της Ελλάδα, τιμάμε τους αθάνατους νεκρούς μας κι όσους τιμούν τις συμμαχίες της ελευθερίας και την ιστορική αλήθεια.

Οι Προασπιστές του Ελληνισμού όπως το 1940 έτσι και σήμερα πρέπει να είμαστε οι πρώτοι που θα αντιταχθούμε σε κάθε κακή πρακτική που καταπατά το Διεθνές Δίκαιο, με ισχυρές συμμαχίες και με τον ισχυρότερο σύμμαχο που δεν είναι άλλος από την συνείδηση των Ελλήνων όλου το κόσμου. Με δικαιοσύνη, φρόνηση, σωφροσύνη και ανδρεία, με ξεκάθαρη φωνή και δυνατό μήνυμα DEFEND HELLENISM να ακουστούμε στα τέσσερα σημεία του ορίζοντα σε κάθε γωνιά του πλανήτη, πρέπει να βρισκόμαστε και βρισκόμαστε στις επάλξεις ώστε αύριο να μην ειπωθεί «οι καιροί είναι σκοτεινοί γιατί H ΑΗΕΡΑ σιώπησε».

Σας περιμένουμε όλες και όλους στις εορταστικές εκδηλώσεις του Δήμου Καλαμαριάς που θα ξεκινήσουν με Δοξολογία στον Μητροπολιτικό Ναό της Μεταμόρφωσης του Σωτήρα στις 10.30 π.μ, θα καταθέσουμε στεφάνι στο Ηρώο Πεσόντων και οι εορταστικές εκδηλώσεις θα κορυφωθούν με την καθιερωμένη παρέλαση στη παραλιακή μας λεωφόρο.

Ζήτω οι Αθάνατοι Νεκροί μας

Ζήτω το Έθνος

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Ζήτω η Ελλάδα»

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.