ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ο Κασσελάκης θα τα «κουτσοκαταφέρει» στις ευρωκάλπες , ο Κούλης θα μείνει πρωθυπουργός, έτσι ή αλλιώς. Αυτόν τον Ανδρουλάκη λυπάμαι...

25η Μαρτίου: Δείτε εικόνες από την παρέλαση στη Θεσσαλονίκη (φωτο)

Η εορταστική εκδήλωση ολοκληρώθηκε με τα στρατιωτικά τμήματα

25η Μαρτίου: Δείτε εικόνες από την παρέλαση στη Θεσσαλονίκη (φωτο)

Τα γιορτινά της για να τιμήσει την Εθνική Επέτειο της Ελληνικής Επανάστασης φόρεσε σήμερα η Θεσσαλονίκη, με την μαθητική παρέλαση που πραγματοποιήθηκε στη Λεωφόρο Μεγάλου Αλεξάνδρου.

Την παρέλαση άνοιξε η μπάντα του Δήμου Θεσσαλονίκης και ακολούθησε ο Πανελλήνιος Σύλλογος Απογόνων Μακεδονομαχων «ο Παύλος Μελάς» με τα μέλη του να τραγουδούν το «Μακεδονία Ξακουστή».

Μαθητές από σχολεία της Θεσσαλονίκης, πολιτιστική σύλλογοι και εθελοντές παρήλασαν  ενώ η εορταστική εκδήλωση ολοκληρώθηκε με τα στρατιωτικά τμήματα.

Την κυβέρνηση εκπροσώπησε ο υπουργός Υγείας, Θάνος Πλεύρης και το ελληνικό κοινοβούλιο η βουλευτής της πόλης, Έλενα Ράπτη. Στην εξέδρα των επίσημων, βρίσκονταν, επίσης, ο περιφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας, Απόστολος Τζιτζικώστας, ο δημαρχος Θεσσαλονίκης, Κωνσταντίνος Ζέρβας, ο Μητροπολίτης Θεσσαλονικης, Άνθιμος, η αντιπεριφερειαρχης Θεσσαλονίκης, Βούλα Πατουλίδου, ο πρυτανης του ΑΠΘ, Νίκος Παπαϊωάννου, βουλευτές και εκπρόσωποι της αυτοδιοίκησης.

parelasi_thess_in__4_
parelasi_thess_in__5_
parelasi_thess_in__6_
parelasi_thess_in__3_
parelasi_thess_in__7_
parelasi_thess_in__2_

Σημειώνεται ότι τα τελευταία δύο χρόνια, λόγω των μέτρων κατά της διασποράς του κορωνοϊού, δεν είχε διεξαχθεί η παρέλαση στη Θεσσαλονίκη.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Από νωρίς πλήθος κόσμους έχει σπεύσει από νωρίς για να παρακολουθήσει την εκδήλωση, ενώ η Ελληνική Αστυνομία έχει λάβει τα απαραίτητα μέτρα ούτως ώστε να διεξαχθούν όλα ομαλά.

parelasi_thess_in__8_
parelasi_thess_in__9_
parelasi_thess_in__10_
parelasi_thess_in__13_
parelasi_thess_in__12_
5547973
5547970
parelasi_thess_in__1_
parelasi_thess_in__15_
parelasi_thess_in__14_
ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.