ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Αποκαλυπτικό βίντεο: Τραγούδια από παιδιά για την «αλύτρωτη “Μακεδονία”» από το νέο «Ουράνιο Τόξο» στις Σέρρες!

Αποκαλυπτικό βίντεο: Τραγούδια από παιδιά για την «αλύτρωτη “Μακεδονία”» από το νέο «Ουράνιο Τόξο» στις Σέρρες!

Την αποκάλυψη ότι η φιλο-σκοπιανή οργάνωση «Κύριλλος και Μεθόδιος» που δραστηριοποιείται στις Σέρρες βάζει παιδιά του Δημοτικού να τραγουδούν για την αλύτρωτη Μακεδονία του Αιγαίου και τους μαθαίνουν την Μακεδονική γλώσσα δηλαδή Σκοπιανά, έκανε ο πρόεδρος της «Δύναμης Ελληνισμού’ Δημήτρης Καμμένος, μέσω ερώτησης του προς του ΥΠΕΞ.

Διαβάστε την ερώτηση του βουλευτή όπως και δείτε το βίντεο που φαίνεται παιδιά να τραγουδούν για την «αλύτρωτη “Μακεδονία”».

ΠΡΟΣ: Τον κ. Υπουργό Εξωτερικών

ΘΕΜΑ: Τραγουδά για την «αλύτρωτη Μακεδονία» το Νέο Ουράνιο Τόξο στις Σέρρες.

Όπως δυστυχώς εμφαίνεται ξεκάθαρα από το παρακάτω οπτικοακουστικό υλικό:

Σκοπιανοί εθνικιστές βάζουν τα παιδιά του Δημοτικού να τραγουδούν για την αλύτρωτη Μακεδονία του Αιγαίου και τους μαθαίνουν την Μακεδονική γλώσσα δηλαδή Σκοπιανά.

Αυτή θεωρούν την μητρική τους γλώσσα και τα μέλη της αδελφότητας Κύριλλος και Μεθόδιος στις Σέρρες. Δηλώνουν ότι μιλούν την Μακεδονική γλώσσα αλλά εννοούν την γλώσσα των Σκοπίων.

Η αδελφότητα αυτή ήρθε να προστεθεί δίπλα στη φιλοσκοπιανή οργάνωση «Ουράνιο Τόξο» της Φλώρινας. Δηλώνουν μάλιστα ότι προωθούν τη Διακήρυξη του Κρουσόβου και μιλούν για «αυτόνομη Μακεδονία» και «μακεδονική εθνική ταυτότητα, ενώ ταυτόχρονα είναι υπέρμαχοι της ψευδομακεδονικής μειονότητας.

Ηγετική μορφή στο χώρο τους θεωρείται ο Παύλος Βοσκόπουλος, υποψήφιος με το Ουράνιο Τόξο σε αρκετές εκλογικές αναμετρήσεις, ο οποίος προωθεί τη φιλοσκοπιανή προπαγάνδα με τις συνεντεύξεις του σε ξένα τηλεοπτικά δίκτυα, όπως και ο Γιώργος Παπαδάκης, δημοσιογράφος που ζει στα Σκόπια και εκπρόσωπος του Ουράνιου Τόξου στα σκοπιανά τηλεοπτικά δίκτυα.

Υπάρχει επίσης ο παπα Τσαρκνιάς, ο οποίος ζητά να αναγνωριστεί ψευδομακεδονική Εκκλησία στην… Αριδαία! Ο ίδιος δηλώνει «Μακεδόνας» και απαντά στο σχετικό ερώτημα: «Έλληνας όχι, Έλληνας πολίτης ναι».

Σύμφωνα με τις Παμμακεδονικές Ενώσεις καταγγέλλουν ότι από τα 140 εκατομμύρια ευρώ που έδωσε ο Σόρος στα Σκόπια πήρε χρήματα και το Oυράνιο Tόξο. «Γνωρίζουμε τις χρηματοδοτήσεις που έχουν δοθεί από τον συγκεκριμένο επιχειρηματία και τα εγκλήματα που έχουν γίνει σε βάρος της πατρίδας μας» δηλώνει ο Δημήτρης Φιλιππίδης, πρόεδρος των Παμμακεδονικών Ενώσεων ΗΠΑ.

Ενώ σε ερώτηση του δημοσιογράφου του Star Πέτρος Μποτσαράκος στον πρώην διοικητή της ΕΥΠ Ιωάννη Κοραντή αν οι άνθρωποι αυτοί σχετίζονται με τις μυστικές υπηρεσίες στα Σκόπια η επιβεβαίωση του ήταν αποστομωτική:

«Θα μου επιτρέψετε κύριε Μποτσαράκο να σας πω ότι κρούετε ανοιχτές θύρες».

Συνεπεία των ανωτέρω ερωτάσθε:

• Αναγνωρίζει η Ελλάδα «μακεδονική» μειονότητα όπως αναφέρουν τόσο τα μέλη της αδελφότητας Κύριλλος και Μεθόδιος στις Σέρρες όσο και η φιλοσκοπιανή οργάνωση/κόμμα «Ουράνιο Τόξο»;

• Ως πότε θα ανεχόμαστε την προκλητική συμπεριφορά των Σκοπιανών που πλέον κάνουν λόγο ακόμα και για ύπαρξη μακεδονικής μειονότητας στην Ελλάδα, μακεδονικής γλώσσας και ταυτότητας; Ποια μέτρα προτίθεται να λάβει το Υπουργείο για να λάβουν τέλος τέτοιου είδους επικίνδυνοι αλυτρωτισμοί για να αποκτήσουν οι Σκοπιανοί την ιστορία που δεν έχουν, το όνομα που δεν δικαιούνται;

• Πως προτίθεστε να βάλετε οριστικό τέλος στην προπαγάνδα των Σκοπιανών που μέσα στην ίδια μας τη χώρα και συγκεκριμένα στις Σέρρες βάζουν μικρά παιδιά του δημοτικού να τραγουδούν για την αλύτρωτη Μακεδονία του Αιγαίου και τους μαθαίνουν την Μακεδονική γλώσσα δηλαδή Σκοπιανά, όπως φαίνεται και στο βίντεο;

• Έχουν διερευνηθεί οι καταγγελίες των Παμμακεδονικών Ενώσεων ότι από τα 140 εκατομμύρια ευρώ που έδωσε ο Σόρος στα Σκόπια πήρε χρήματα και το Oυράνιο Tόξο;

• Ο πρώην διοικητής της ΕΥΠ Ιωάννης Κοραντής σε ερώτηση αν οι άνθρωποι αυτοί σχετίζονται με τις μυστικές υπηρεσίες στα Σκόπια η επιβεβαίωση του ήταν αποστομωτική λέγοντας κρούετε ανοιχτές θύρες. Έχει κληθεί ο κ. Κοραντής να δώσει περισσότερες λεπτομέρειες που τυχόν γνωρίζει για ένα τόσο σοβαρό ζήτημα;

Ο Ερωτών Βουλευτής

Δημήτριος Κ. Καμμένος

Ανεξάρτητος Βουλευτής Β’ Πειραιώς

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.