ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Ξαναγράφουν την Ιστορία με ψεύδη – Bουλευτής ΣΥΡΙΖΑ: «Ο εμφύλιος έδιωξε τους… ντόπιους “Μακεδόνες” από την Ελλάδα»

Ξαναγράφουν την Ιστορία με ψεύδη – Bουλευτής ΣΥΡΙΖΑ: «Ο εμφύλιος έδιωξε τους… ντόπιους “Μακεδόνες” από την Ελλάδα»

Ο ΣΥΡΙΖΑ ξαναγράφει την Ιστορία με ψεύδη. Boυλευτές του κυβερνώντος κόμματος έχουν επιδοθεί σε ένα ξέφρενο μπαράζ δηλώσεων προσπαθώντας να μας πείσουν ότι “στον εμφύλιο οι ντόπιοι Μακεδόνες εκδιώχθηκαν από τη χώρα”.

«Μην ξεχνάτε πως στον εμφύλιο οι ντόπιοι Μακεδόνες εκδιώχθηκαν από την Ελλάδα», είπε συγκεκριμένα ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Νίκος Παπαδόπουλος, κληθείς να σχολιάσει την προκλητική ανακοίνωση του σλαβόφωνου κόμματος «Ουράνιο Τόξο» με έδρα τη Φλώρινα.

Φυσικά, όταν λέει εμφύλιο, διαστρεβλώνει την δράση των εθνικών δυνάμεων εναντίον των Σλάβων που ήθελαν απόσπαση της Μακεδονίας από τον εθνικό κορμό και κράτος!

Ο ΣΥΡΙΖΑ έχει την ίδια γραμμή με τους Σκοπιανούς και με τους Γερμανούς. Τα ίδια έγραψε και η γερμανική FAZ όπως αποκάλυψε το pronews.gr.

Σημειώνεται, πως το «Ουράνιο Τόξο» καλούσε την ελληνική Πολιτεία «να ζητήσει συγγνώμη για τα οργανωμένα εγκλήματα που διέπραξε εναντίον του μακεδονικού λαού».

Μάλιστα την απίστευτη δήλωση ο βουλευτής της κυβέρνησης κ. Παπαδόπουλος, την έκανε σε τηλεοπτική εκπομπή ενώ με την απάντησή του προκάλεσε αίσθηση και φυσικά τις αντιδράσεις και των υπόλοιπων προσκεκλημένων.

Δείτε το βίντεο:


Τί απαιτούσε το “Ουράνιο Τόξο” πριν λίγες ημέρες;

Σε ανακοίνωσή του κάλεσε την Ελλάδα να «να ζητήσει συγγνώμη για τα οργανωμένα εγκλήματα που διέπραξε εναντίον του μακεδονικού λαού»!

Στην ανακοίνωση του σλαβόφωνου πολιτικού φορέα, με τον τίτλο «Αιδώς Αργείοι» μεταξύ άλλων, αναφέρεται:

«Θα θυμίζουμε σε όλους τους τόνους ότι είναι καιρός οι ίδιοι αλλά και η νεοελληνική πολιτεία να ζητήσουν συγνώμη.

Συγνώμη για τα οργανωμένα εγκλήματα που διέπραξαν εδώ και 120 σχεδόν χρόνια εναντίον του μακεδονικού λαού με στόχο τη φυσική του εξόντωση, τη βίαιη αφομοίωση του και τον πολιτιστικό του αφανισμό.

Συγνώμη από τους χιλιάδες αθώους που έφυγαν λόγω του Εμφυλίου και ένα βαθύτατα συμπλεγματικό & ρεβανσιστικό κράτος δεν τους άφησε να επιστρέψουν ποτέ».

Χτες, όπως αποκάλυψε το pronews.gr, ενας ακόμη βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, ο Νάσος Αθανασίου, από το βήμα της Βουλής, με φόντο την Συμφωνία των Πρεσπών, είπε:

«Θεσσαλονίκη ξέρω πάντα σε πείραζε, πάντα σε αγκύλωνε στην καρδιά να σε αποκαλούν συμπρωτεύουσα.

Το συμπρωτεύουσα υπαινισσόταν ότι δεν μπορείς να είσαι πρωτεύουσα.

Πρωτεύουσα χωρίς αυτό το «συμ«. »

Κλείνοντας, έθεσε ένα ερώτημα:

«Θεσσαλονίκη, θα αρνηθείς τώρα να γίνεις πρωτεύουσα;

Πρωτεύουσα των Βαλκανίων;»

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Πού το πάνε οι βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ;

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.