ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Αρχηγός ΓΕΕΘΑ: Συζητήσεις με Αμερικανό αξιωματούχο για τον Κόλπο της Σούδας

Αρχηγός ΓΕΕΘΑ: Συζητήσεις με Αμερικανό αξιωματούχο για τον Κόλπο της Σούδας

Για την ενισχυμένη παρουσία των ΗΠΑ στη βάση της Σούδας συζήτησαν ο διοικητής των Αμερικανικών Δυνάμεων στην Ευρώπη, Τοντ Γουόλτερς και ο αρχηγός του ΓΕΕΘΑ, Χρήστος Χριστοδούλου.

«Κατά τη διάρκεια της συνάντησής τους, οι δύο ηγέτες συζήτησαν ένα ευρύ φάσμα θεμάτων, όπως η Συμφωνία Αμοιβαίας Αμυντικής Συνεργασίας, η Ναυτική Βάση των ΗΠΑ στο Κόλπο της Σούδας και ανανέωσαν τη δέσμευση τους για ισχυρή αμυντική σχέση μέσω των κοινών ασκήσεων και της εκπαίδευσης», αναφέρει το σχετικό δελτίο τύπου.

Οι δύο αξιωματούχοι συζήτησαν επίσης τις τρέχουσες αμυντικές δραστηριότητες μεταξύ Ελλάδας και Ηνωμένων Πολιτειών.

Κατά τη διάρκεια των συνομιλιών, ο Γουόλτερς εξέφρασε την ευγνωμοσύνη στον Έλληνα ομόλογό του για τη φιλοξενία των στρατευμάτων των Ηνωμένων Πολιτειών στην Ελλάδα.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Η συμφωνία ΗΠΑ και Ελλάδας για τη στρατιωτική βάση του κόλπου της Σούδας επεκτείνεται ετησίως για περίοδο ενός έτους.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.