ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Πώς μπορεί να ξεφτιλίσεις στην Ελλάδα και τις πιο ιερές έννοιες: Βάζεις τον Αυτιά να ανακράξει «Πατρίδα, Θρησκεία, Οικογένεια»!

Εξευτελίζουν τις Ένοπλες Δυνάμεις: Αποκαλούν «Βόρεια Μακεδονία» τα Σκόπια & ξεκινούν εκπαίδευση «επ’ωφελεία της»

Εξευτελίζουν τις Ένοπλες Δυνάμεις: Αποκαλούν «Βόρεια Μακεδονία» τα Σκόπια & ξεκινούν εκπαίδευση «επ’ωφελεία της»

Ανακοίνωση τύπου με θέμα “Διοργάνωση Εκπαίδευσης Τυποποίησης ΝΑΤΟ επ’ ωφελεία της Βόρειας Μακεδονίας” εξέδωσε πριν από λίγο το ΓΕΕΘΑ.

Όπως αναφέρει η ανακοίνωση του ΓΕΕΘΑ:

Το χρονικό διάστημα από 21 έως 25 Οκτωβρίου 2019 πραγματοποιήθηκε υπό την αιγίδα του ΓΕΕΘΑ, εκπαίδευση τυποποίησης ΝΑΤΟ επ’ ωφελεία της Βόρειας Μακεδονίας, σε 2 φάσεις ως ακολούθως:

α. Από 21 έως 22 Οκτωβρίου 2019

Διεξαγωγή διήμερης εκπαίδευσης στο NRDC-GR (Θεσσαλονίκη) κυρίως επί θεμάτων χερσαίας τυποποίησης NATO, καθώς και ενημερωτικής επίσκεψης στο υπόψη Στρατηγείο.

β. Από 23 έως 25 Οκτωβρίου 2019

Συνέχιση της εκπαίδευσης σε στρατιωτικό εκπαιδευτικό κέντρο στα Σκόπια, κυρίως επί θεμάτων που άπτονται των συμμαχικών διαδικασιών τυποποίησης.

Η εν λόγω εκπαίδευση εντάσσεται σε σειρά δράσεων, που σκοπό έχουν την
συνδρομή των ελληνικών Ενόπλων Δυνάμεων στην ένταξη της εν λόγω χώρας στις διαδικασίες της Συμμαχίας. Σημειώνεται ότι έχουν ολοκληρωθεί 2 συναφείς εκπαιδεύσεις, ενώ επίκειται ακόμη 1 έως το τέλος του τρέχοντος έτους.

Η ανακοίνωση εκδόθηκε την επομένη των δηλώσεων του Ζ.Ζάεφ που επί της ουσίας καταγγέλλει την Συμφωνία των Πρεσπών ότι δεν ισχύει επειδή τρεις χώρες της ΕΕ, οι Γαλλία, Ολλανδία και Δανία, άσκησαν βέτο για την μη έναρξη των ενταξιακών διαπραγματεύσεων για τα Σκόπια.

Πρόκειται για μονομερή καταγγελία και με αυτή την κίνηση ο Ζ.Ζάεφ επιδιώκει να αποδεσμευτεί ως προς το εσωτερικό της χώρας του σε ότι αφορά την Συμφωνία.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Δηλαδή θέλει να επαναφέρει την «σκέτη» ονομασία «Μακεδονία» και φυσικά να μην ξανατοποθετηθούν πινακίδες στα αγάλματα των Μ.Αλέξανδρου και Φίλιππου που να αναφέρουν ότι ήταν Έλληνες.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.