Ξέσπασε η Χειμαριώτισσα μητέρα του Π.Κοκαβέση: «Δεν μας αφήνουν να του μιλήσουμε, λες και είναι τρομοκράτης»

«Δεν έχει κάνει κάτι, επειδή αγαπάει την πατρίδα, είναι κακό αυτό;»

Ξέσπασε η Χειμαριώτισσα μητέρα του Π.Κοκαβέση: «Δεν μας αφήνουν να του μιλήσουμε, λες και είναι τρομοκράτης»

Αναστάτωση επικρατεί στους ομογενείς της Χειμάρρας μετά τις συλλήψεις λίγες ώρες πριν τις εκλογές για νέο δήμαρχο. Οι Έλληνες καταγγέλλουν ότι δέχονται απειλές και φοβούνται πιθανή νοθεία από τις αλβανικές αρχές.

Η μητέρα του δεύτερου συλληφθέντα, Παντελή Κοκαβέση, συνεργάτη του υποψήφιου δημάρχου Φρέντι Μπελέρη, μίλησε στο Mega για όσα περνάει ο γιος της στο νοσοκομείο που κρατείται.

«Δεν μας αφήνουν να μιλήσουμε, λες και είναι τρομοκράτης. Τι έχει κάνει το παιδί; Δεν έχει κάνει κάτι, επειδή αγαπάει την πατρίδα, είναι κακό αυτό;», είπε. «Να πάω εγώ στη θέση του» τονίζει χαρακτηριστικά.

Για μία απαράδεκτη και αδιανόητη σύλληψη έκανε λόγο από το Λαύριο ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

«Αν τυχόν μία τέτοια πολιτική συνεχιστεί, αυτό θα επηρεάσει και τις διμερείς μας σχέσεις και τον δρόμο της Αλβανίας προς την Ευρώπη», δήλωσε.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.