Εμείς Μανωλάκη θα κάνουμε ότι χρειάζεται. Εσείς θα κάνετε ότι πρέπει;

Λάρισα: Μαχητικό αεροσκάφος διέσχισε τους δρόμους της πόλης (φώτο – βίντεο)

Πρόκειται για ένα αεροσκάφος RF-4E Phantom II

Λάρισα: Μαχητικό αεροσκάφος διέσχισε τους δρόμους της πόλης (φώτο – βίντεο)

Έκπληκτοι έμειναν τα ξημερώματα της Τετάρτης κάτοικοι της Λάρισας που παρακολουθούσαν ένα επιβλητικό μαχητικό αεροσκάφος RF-4E Phantom II να διασχίζει τους δρόμους της πόλης πάνω σε ειδική πλατφόρμα.

Πρόκειται για ένα από τα αεροσκάφη της θρυλικής 348 Μοίρας Τακτικής Αναγνώρισης, η οποία μετά από δεκαετίες προσφοράς και πολύτιμης παροχής πληροφοριών για τις Ελληνικές Ένοπλες Δυνάμεις ανέστειλε τη λειτουργία της το 2019.

Έτσι, ένα από τα «φαντάσματα» που έσκιζαν τους αιθέρες της χώρας μας, αφού συντηρήθηκε, μεταφέρθηκε πλέον από την 110 Πτέρυγα Μάχης στο Αρχηγείο Τακτικής Αεροπορίας, για να πάρει τη δική του περίοπτη θέση στην ιστορία και στη στατική έκθεση των μαχητικών αεροσκαφών.

Δείτε μας ζωντανά στο YouTube, Twitch, X, Telegram

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο info3@pronews.gr και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.