Με Ουκρανούς πολίτες και τεράστιες ουκρανικές σημαίες η παρέλαση της 25ης Μαρτίου αποφάσισε η κυβέρνηση!

Δεν σέβονται ούτε την Εθνική Επέτειο του 1821

Με Ουκρανούς πολίτες και τεράστιες ουκρανικές σημαίες η παρέλαση της 25ης Μαρτίου αποφάσισε η κυβέρνηση!

Η Ελλάδα γιορτάζει αύριο, καθώς συμπληρώνονται 201 χρόνια από την ημέρα που οι Έλληνες επαναστάτησαν για να αποτινάξουν τα 400 χρόνια σκλαβιάς από τους Οθωμανούς Τούρκους.

Όπως κάθε χρόνο, έτσι και αύριο, θα παρελάσουν μαθητές και Ένοπλες Δυνάμεις, σε πολλές χώρες της χώρας. Παρόλα αυτά αντιδράσεις αναμένεται να προκαλέσει η απόφαση να παρελάσουν Ουκρανοί που βρίσκονται στην Πάτρα, κρατώντας σημαίες με μηνύματα για την ειρήνη, για τις χαμένες πατρίδες και το δράμα που ζει ο ουκρανικός λαός, έπειτα από απόφαση της κυβέρνησης του Κ.Μητσοτάκη.

Ο πρόεδρος του συλλόγου Ελληνοουκρανικής Φιλίας «Ο Φάρος»  Μιχάλης Ροδόπουλος ανάφερε ότι στην παρέλαση θα συμμετάσχουν περίπου δέκα ενήλικες από την Ουκρανία, που ήρθαν ως πρόσφυγες στην Πάτρα καθώς και συμπολίτες μας με ουκρανική καταγωγή. Σημαιοφόρος της ομάδας που θα παρελάσει,  θα είναι μια γυναίκα με καταγωγή από την Ουκρανία, ενώ άλλη μια θα κρατάει το λάβαρο του Συλλόγου Ελληνοουκρανικής Φιλίας.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Όμως υπάρχει και συνέχεια, καθώς θα υπάρχει και σημαία της Ουκρανίας διαστάσεων 4Χ4, που επάνω της θα αναγράφεται η φράση «Χαμένες Πατρίδες».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.