ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Λένε οι ΛΟΑΤΚΙ ότι 1 στους 5 απο την «Generation Z» είναι «δικός τους». Με το επίδομα λοχείας (!) που τους δίνει η κυβέρνηση σύντομα θα γίνουν 3 στους 5 λόγω φτώχειας

Ο Έντι Ράμα επιτίθεται στην Ελλάδα από την Ιταλία: «Εδώ δεν σας υποχρέωσαν να αλλάξετε ονόματα όπως στην Ελλάδα»!

Χαρακτήρισε «κηλίδα ντροπής» την αλλαγή των ονομάτων των Αλβανών μεταναστών στην Ελλάδα

Ο Έντι Ράμα επιτίθεται στην Ελλάδα από την Ιταλία: «Εδώ δεν σας υποχρέωσαν να αλλάξετε ονόματα όπως στην Ελλάδα»!

Ο Αλβανός πρωθυπουργός Έντι Ράμα προέβη σε έντονα προκλητικές δηλώσεις κατά της Ελλάδας κατά τη διάρκεια συνάντησής του με Αλβανούς στην Ιταλία.

Απευθυνόμενος στους Αλβανούς μετανάστες που άλλαξαν τα ονόματά τους στην Ελλάδα, τόνισε ότι αυτό αποτελεί «κηλίδα ντροπής στην ιστορία της Ευρώπης».

Ο Ράμα, ο οποίος βρίσκεται σε προεκλογική περιοδεία, έχει συναντήσεις με την αλβανική διασπορά.

Σε προηγούμενη επίσκεψη στην Αθήνα, στο Γαλάτσι, είχε αναφερθεί στο θέμα χωρίς να το επεκτείνει.

Ωστόσο, στην ομιλία του στο Μιλάνο, υπογράμμισε ότι οι Αλβανοί στην Ιταλία δεν υποχρεώθηκαν να αλλάξουν τα ονόματά τους, σε αντίθεση με ό,τι συνέβη στην Ελλάδα.

«Αδέρφια, έλαβα πολλά μηνύματα από Αλβανούς στην Ιταλία μετά τον «κοκκινόμαυρο χορό» στην καρδιά της Ελλάδας. Είπαν ότι όταν έρθω στο Μιλάνο δεν πρέπει να ξεχάσω ότι και εσείς έχετε υποφέρει. Μοιράστηκαν θλιβερές ιστορίες, ιστορίες σκοτεινές. Με σιωπηλά βάσανα, σε μια εποχή που τα τραύματα της προσπάθειας προσαρμογής ονομάζονταν αναγκαιότητα για την διαδικασία της ένταξης. Νιώθατε αποκλεισμένοι», είπε ο Ράμα.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

«Εμείς οι Αλβανοί είμαστε εξίσου υπεύθυνοι για το μέλλον αυτής της ηπείρου, μιας Ευρώπης που σήμερα αμφισβητείται όσο ποτέ άλλοτε. Δεν αλλάξατε τα ονόματά σας όπως οι συμπατριώτες μας στην Ελλάδα, για έναν λόγο που θα παραμείνει κηλίδα ντροπής στην ιστορία της δημοκρατικής κοινωνίας», πρόσθεσε.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.